Повезане вести
Убедљиво вођство Шпаније
Политика 06.02.2016
ФЕД куп тенисерки: Ивану Јоровић победила Гарбине Мугуруза са 2:0 (6:3 и 6:1), а Јелену Јанковић савладала Карла Суарез Наваро 2:0 (6:4, 6:2). Краљево – Женска тениска репрезентација Србије изгубила је јуче оба меча у првом… »
Јанковићева Разочарана: Трудила сам се, али нисам дорасла задатку
Хот спорт 06.02.2016
Шпанија се налази близу пласмана у наредну рунду, пошто после првог дана има предност од 2:0. – Први сет је био кључан, поготово 10. гем. Шта је ту је, нисам била на нивоу. Трудила сам се, али како је меч одмицао била сам… »
Јелена Јанковић: Крива сам, али наш судија је практично поклонио сет Наваро
Спортал блиц 06.02.2016
Јелена Јанковић је била видно разочарана после меча против Карле Суарез Наваро који је изгубила са 6:4, 6:2. Тај меч био је наша шанса да се унесе у неизвесност у дуел и да другог дана покушамо да победимо Шпанкиње, које су у… »
Суарез Наваро о победи над Јанковићевом: Чудна одлука судије, али ишла ми је у корист
Спортал блиц 06.02.2016
Иако је у Краљеву Карла Суарез Наваро у два наврата прекидала тренинге и жалила се на болове у ногама, против Јелене Јанковић је одиграла одличну партију и свој тим довела на праг победе над Србијом у првом колу Друге Светске… »
Јанковићева: Разочарана сам!
Вести онлине 06.02.2016
Српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је након пораза од Карле Суарез Наваро у Фед купу да је веома разочарана својом игром. Шпанија се налази близу пласмана у наредну рунду, пошто после првог дана има предност од 2:0. - Први… »
Јоровић: Задовољна сам, Мугуруза је искуснија
Нови магазин 06.02.2016
Млада српска тенисерка Ивана Јоровић изјавила је данас да је задовољна како је одиграла против знатно искусније Гарбиње Мугурузе из Шпаније, након што је поражена у Краљеву са 6:3, 6:1. Селектор српског тима Татјана Јечменица… »
Србија губи од Шпаније са 0:2 у Фед купу
Бета 06.02.2016
Тениска репрезентација Србије губи од Шпаније са 0:2, у првом колу Светске групе Б Фед купа пошто је данас у Краљеву Јелена Јанковић изгубила од осме тенисерке света Карле Суарес Наваро у два сета, 4:6, 2:6. Тенисерке у првом… »
Јелена: Зар су морали “фут-фол” да досуде наше судије; Наваро: Чудна одлука
Вечерње новости 06.02.2016
Није би било јасно да тако нешто ураде у кључном моменту. Не оправдава пораз, али... – прича Јанковићева. Деликатна одлука на вашем терену – искрена је Наварова. Није крила разочарање Јелена Јанковић после пораза од Карле… »
Утучена: Јанковићева: Разочарана сам, морала сам да победим
Спортал блиц 06.02.2016
Наша тенисерка Јелена Јанковић изгубила је у другом мечу Фед купа од Карле Суарез Наваро са 2:0 (6:4, 6:2) и тако свела шансе за пласман наше тениске репрезентације у наредну рунду такмичења, на минимум. Јелена је истакла, након… »
Фед куп: Наваро добила Јелену за 2:0, Шпанија близу победе
Дневник 06.02.2016
Женска тениска репрезентација Шпаније после првог дана води са 2:0 против Србије у Краљеву у дуелу првог кола Светске Б групе Фед купа. Шпанији је други поен донела Карла Суарез Наваро победом над Јеленом Јанковић са 6:4, 6:2… »
ФЕД КУП: Поражена и Јелена, тежак задатак за Србију
Хот спорт 06.02.2016
После Иване Јоровић која је поражена од Гарбине Мугурузе и Јелена Јанковић је прошла исто пошто је поражена од Карле Суарез Наваро са 2:0, по сетовима 6:4, 6:2, после 83 минута игре. У првом сету је виђено доста преокрета, а на… »
Јанковићева изгубила од Наварове: Пред Србијом (не)могућа мисија
После првог дана у Краљеву Шпанија води са 2:0 и биће веома тешко да другог дана Србија добије сва три меча. Србија је на корак од пораза. После првог дана мечева у оквиру Светске групе два Шпанија води са 2:0. Поене гошћама су… »
Фед куп: Пораз Јанковићеве, Србији потребно чудо за наставак такмичења
Спортал блиц 06.02.2016
Други меч првог кола Фед купа Светске групе Б између Србије и Шпаније припао је Карли Суарез Наваро, која је са 2:0 (6:4, 6:2) савладала Јелену Јанковић. Нашим тенисеркама је потребно чудо у недељу, пошто морају да победе сва… »
Шпанија пред победом, али надамо се преокрету
Мондо 06.02.2016
Јелена Јанковић није успела да донесе изједначење Србији против Шпаније. Фото: КСинхуа/КСиао Иијиу После првог дана првог кола Светске групе Б Фед купа, Шпанија у Краљеву води против Србије 2:0. Прва је пораз доживела Ивана… »
Шпанија води 2:0: После Јоровићеве, поражена и ЈЈ
Вести онлине 06.02.2016
Шпанија је повела против Србије 2:0 у Краљеву, у првом колу Светске Б групе ФЕД купа. Најбоља српска тенисера Јелена Јанковић поражена је од Суарез Наваро - 2:0 (6:4, 6:2), за сат и 25 минута игре. ЈЈ је пружила жесток отпор… »
Србија губи од Шпаније у Фед купу у Краљеву са 0:1
Бета 06.02.2016
Тениска репрезентација Србије губи од Шпаније са 0:1, у првом колу Светске групе Б Фед купа, пошто је у Краљеву Ивана Јоровић изгубила од Гарбиње Мугурусе у два сета 3:6, 1:6. Пета тенисерка света Мугуруса је на почетку првог… »
Јоровић после пораза од Мугурусе: Било ми је пуно срце!
Спортал блиц 06.02.2016
Ивана Јоровић је изгубила први меч у првом колу Друге Светске групе Фед купа од Гарбиње Мугурусе, пете на свету са 6:3, 6:1, али није била разочарана после дуела. Разлог је прост, дала је све од себе, али Шпанкиња је у овом… »
ФЕД КУП: Мугуруза прејака за Ивану Јоровић (ФОТО)
Хот спорт 06.02.2016
На сат времена уочи почетка меча наш селектор Татјана Јечменица одлучила је да уместо Бојане Јовановски на терен пошаље Ивану Јоровић која је дала све од себе, али била је очигледна разлика у класи пошто је Шпанкиња тренутно… »
ФЕД куп: Мугуруза прејака за Ивану
У првом мечу дуела између Србије и Шпаније у оквиру Светске групе два Гарбина донела први поен за своју репрезентацију – 6:3, 6:1. Борила се Ивана Јоровић колико је могла, али је тренутна разлика у квалитету била јасна. Први поен… »
Јоровићева није успела, Шпанија води са 1:0
Спортске.нет 06.02.2016
Након првог меча у ФЕД купу Србија губи са 1:0 од Шпаније пошто је Гарбине Мугуруза савладала Ивану Јоровић. Бојана Јовановски није изашла на дуел против Гарбине Мугурузе због стомачних тегоба, уместо ње на терен је изашла Ивана… »
Фед куп: Изненађење није успело, Мугуруса лако са храбром Иваном
Спортал блиц 06.02.2016
У првом мечу, првог кола Фед купа Светске групе Б између Србије и Шпаније, Габриње Мугуруса је убедљиво савладала Ивану Јоровић 2:0 (6:3, 6:1). Фото: Промо Застава Србије на образу: Ивана Јоровић Можда је Србије изгубла бод… »
Шпанија води, али БРАВО Ивана!
Мондо 06.02.2016
Фед Куп репрезентација Шпаније повела је против Србије резултатом 1:0, након што је Габриње Мугуруза савладала Ивану Јоровић. Фото: Гуливер/Гетти имагес/Матт Кинг Ивана Јоровић Шпанија води! Фед Куп репрезентација Шпаније повела… »
ФЕД КУП: Српкиње руше Шпанију
Хот спорт 06.02.2016
Дуел женских репрезентација Србије и Шпаније у првом колу Светске групе Б Фед купа отвориће меч Бојане Јовановски и Гарбиње Мугурусе. Меч између Јовановски и Мугурусе игра се данас од 13.00 у Краљеву, а након тог дуела на терен… »
ФЕД куп: Срцем до подвига
Бојана Јовановски и Гарбине Мугуруза ће на терен изаћи данас у 13.00, а потом ће снаге одмерити наша најбоље рангирана тенисерка Јелена Јанковић (19. на ВТА листи) и Карла Суарез Наваро (осма). ДУЕЛ између Србије и Шпаније, у… »
Вести дана »
Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Решетка пре 1 сатјош 36 повезаних
(Видео) Тешка несрећа код Севојна, хитна извлачи возача, на терену и полиција возачи, опрез!
Дневник пре 56 минутајош 28 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних
Катастрофа Србије у мечу одлуке на Светском првенству, Црногорке блистале кад је најпотребније
Нова пре 15 минутајош 39 повезаних