Povezane vesti
Kadirov: Čečenski specijalci su se ubacili u redove Islamske države
Pravda 08.02.2016
MOSKVA – Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su se specijalne snage iz njegovog regiona ubacile u redove Islamske države. U reklami za film, koja je objavljena na ruskoj tv stanici „Rusija 1″, Kadirov je naveo da se čečenske specijalne snage bore… »
Kadirov: Moje snage su se ubacile u redove ISIL-a
Al Jazeera 08.02.2016
Lider Čečenije je naveo da se njegove specijalne snage bore protiv ISIL-a i da su se infiltrirale u njihove redove. Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su se specijalne snage iz njegove regije ubacile u redove Islamske države Irak i Levant. U… »
Moje snage su se ubacile u redove Islamske države
Akter 08.02.2016
Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su se specijalne snage iz njegovog regiona ubacile u redove Islamske države. U reklami za film, koja je objavljena na ruskoj tv stanici "Rusija 1", Kadirov je naveo da se čečenske specijalne snage bore protiv… »
"Čečeni su infiltrirani u redove ID-a"
Vesti online 08.02.2016
Lider Čečenije Ramzan Kadirov izjavio je da su se specijalne snage iz njegovog regiona ubacile u redove Islamske države. U reklami za film, koja je objavljena na ruskoj tv stanici "Rusija 1", Kadirov je naveo da se čečenske specijalne snage bore protiv… »
Vesti dana »
"Grenland ćemo dobiti lakšim ili težim putem", Tramp zapretio: "Nećemo Rusiju ili Kinu za suseda"
Blic pre 5 satijoš 4 povezane
Premijer Macut: U Majdanpeku proradio dalekovod, struja uskoro u svim delovima grada
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Ovako se stefandan proslavlja u selu Mršinci kraj Čačka: Porodica Klisarić pokazuje kako se neguju koreni: "Moja je najveća dužnost da taj žar prenesem na svoju decu"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Osuđen penzioner koji je razbio jaje o glavu Bardele: Dobio novčanu kaznu i šest meseci uslovne zatvorske kazne
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana