Povezane vesti
Pao ruski vojni helikopter, četvoro poginulih
Akter 08.02.2016
Četvoro ljudi poginulo je prilikom pada ruskog vojnog helikoptera Mi-8 u Pskovskoj oblasti severozapadno od Moskve, javilo je TAS S, pozivajući se na izvore u lokalnin hitnim službama. "Na mestu pada pronađena su tela četvorice muškaraca," rekao je… »
Pao ruski vojni helikopter, četvoro poginulih
Radio 021 08.02.2016
Četvoro ljudi poginulo je prilikom pada ruskog vojnog helikoptera Mi-8 u Pskovskoj oblasti severozapadno od Moskve, javio je Tass. "Na mestu pada pronađena su tela četvorice muškaraca," rekao je izvor. Tass prenosi da je heliikopter pripadao vojnoj… »
Četvoro poginulih u padu ruskog helikoptera
Politika 08.02.2016
U padu ruskog vojnog helikoptera Mi–8 u Pskovskoj oblasti poginulo je četvoro ljudi, naveo je izvor u bezbednosnim strukturama, prenosi „Sputnjik”. Helikopter je prinudno sleteo u ponedeljak uveče, pet kilometara od naselja Ostrov u Pskovskoj… »
Rusija: Pao helikopter, četvoro mrtvih
Mondo 08.02.2016
Najmanje četiri osobe poginule su danas u padu helikoptera Mi-8 na severozapadu Rusije, rekao je izvor iz bezbednosnih službi. Foto: iStock Ilustracija Prema preliminarnim podacima, helikopter se srušio u regionu Pskov nakon čega se zapalio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokirana Ibarska magistrala, kilometarska kolona vozila na putu za Novi Sad: Priprema se blokada tri mosta
Nova pre 9 minutajoš 41 povezana
Tri meseca od pada nadstrešnice: Petnaest minuta tišine, polaganje cveća i paljenje sveća u Novom Sadu
NIN pre 44 minutajoš 29 povezanih
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 9 minutajoš 16 povezanih
Prve slike pada aviona u Filadelfiji: Prevozio teško bolesno dete, svi putnici poginuli, gorele kuće i automobili: "Čuli smo eksploziju, nebo se osvetlilo" (foto, video)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
Nije kraj: Danska želi da napravi čudo posle odličnog dubla, Međedović hteo da polomi reket
Nova pre 9 minutajoš 16 povezanih