Povezane vesti
Vujasinović: Zadovoljan sam, pokazali smo borbenost
Hot sport 10.02.2016
Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je zadovoljan kako se njegova ekipa pokazala u današnjem porazu u Beogradu od hrvatskog Juga u Ligi šampiona. Trener Vujasinović bio je zadovoljan igrom svog tima, uprkos porazu. – Odigrali… »
LŠ: Sigurni Dubrovčani
Dnevnik 10.02.2016
Vaterpolisti Partizana poraženi su od Juga sa 10:6 u okviru šestog kola grupe B Lige šampiona. Dubrovčanima je to drugi trijumf nad šampionom Srbije za samo nedelju dana, pošto su bili bolji od crno-belih i u svom bazenu prošle srede. Partizan – Jug 6:10… »
Jug je bio bolji, Vujasinović pohvalio momke
Mondo 10.02.2016
Retko kada trener može da bude zadovoljan posle poraza, ali... "Zadovoljan sam, ovo sam i tražio od igrača, bilo je najbitnije da pokažemo borbenost u ovoj utakmici", naveo je Vujasinović. Retko kada posle poraza možete da budete zadovoljni, ali momci mu… »
Poraz Partizana od Juga na Banjici
Politika 10.02.2016
Vaterpolisti Partizana poraženi su večeras na Banjici od ekipe Juga sa 10:6 (3:1, 3:1, 1:1, 3:3) u šestom kolu B grupe Lige šampiona. Izabranici Vladimira Vujasinovića doživeli su četvrti poraz ove sezone u elitnom takmičenju, uz dve pobede, i ostali na… »
Partizan opet poražen u Ligi šampiona
Mozzart sport 10.02.2016
Crno-beli nisu mogli do podviga protiv favorizovanog Juga. Drugi put u nedelju dana, vaterpolisti Partizana su poraženi od hrvatskog Juga u Ligi šampiona. Posle nedavne pobede na svom terenu, Dubrovčani su večeras savladali crno-bele ina Banjici… »
LŠ: Partizan poražen od Juga
Vesti online 10.02.2016
Vaterpolisti Partizana poraženi su od Juga u utakmici B grupe Lige šampiona rezultatom 10:6. Gosti su krenuli ofanzivno od samog starta meča, a za ovakvu partiju igrači Vladimira Vujasinovića nisu uspeli da nađu odgovor. Trener crno-belih je posle… »
Vaterpolisti Partizana izgubili od Juga: Častan poraz crno-belih
Večernje novosti 10.02.2016
U okviru B grupe Lige šampiona vaterpolisti Juga savladali izabranike Vladimira Vujasinovića - 10:6. Dubrovčani su odoleli Vujasinovićevim bebama. Mladi vaterpolisti Partizana nisu imali ni iskustvo, ni snagu, da uzdrmaju skupocene zvezde Juga – 6:10… »
Vesti dana »

Osumnjičeni za ubistvo Kirka pretio samoubistvom: Odbijao da se preda policiji: Evo šta je rekao kad je upitan da li je povukao obarač
Blic pre 22 minutajoš 55 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Kecmanović pregazio turčina, pa poručio: Veći je pritisak na meni...
Kurir pre 27 minutajoš 34 povezane