Povezane vesti
Rikardinjo se vraća u Srbiju!
Mondo 12.02.2016
"Orlovi" će u baražu za Svetsko prvenstvo u futsalu igrati protiv Portugala! Foto: MN Press U proteklih desetak dana, Srbija je upoznala i zavolela svoju futsal reprezentaciju, ali i sam futsal. Stoga, nema dileme da će i sledeća akcija "orlova"… »
Srbi će ponovo uživati u čarolijama Rikardinja, “orlovi” protiv Portugalije u baražu za plasman na SP
Večernje novosti 12.02.2016
Futsal reprezentacija Srbije će u dvomeču sa Portugalcima pokušati da izbori plasman na planetarni šampionat u Kolumbiji. Prvi meč 22. marta u Srbiji. Rikardinjo se vraća u Srbiju. Futsal reprezentacija će protiv Portugalije pokušati da izbori… »
Žreb Za Sp U Futsalu: Da li Srbija može do Kolumbije?
Hot sport 12.02.2016
Još jedno veliko takmičenje se ove godine održava kada je u pitanju futsal - Svetsko prvenstvo koje 'e biti odigrano u Kolumbiji. Planetarni šampionat će se u ovaj južnoameričkoj zemlji održati od 14. septembra do 2. oktobra, a naša… »
Žreb za SP u futsalu: Težak put do Kolumbije
Večernje novosti 12.02.2016
U prvom šeširu su: Ukrajina, Azerbejdžan, Rusija, Španija, Kazahstan, Portugalija i Italija, a u drugom: Srbija, Mađarska, Belorusija, Holandija, Slovenija, Poljska i Slovačka. PORED Evropskog prvenstva, ove godine se održava i planetarni… »
Vesti dana »

MUP: Identifikovani maloletnici koji su napali dečaka kod TC Ušće, incident nema veze s blokadom
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 16 minutajoš 1 povezana