Povezane vesti
Iskrena ispovest slavne pevačice: Mislim da nisam preterala s plastičnim operacijama (FOTO)
Story 13.02.2016
Pevačica nekada znana samo kao malena Ametist Amelija Keli fotografijom iz detinjstva pokazala je svoju prirodnu lepotu. Ona je odrasla u jednu od najpoznatijih reperki pod zvučnim umetničkim imenom... Igi Azaleja podelila je fotografiju sa sestrom, kad… »
Čiji je ovo smešak koji se ne menja: Poznata glumica objavila simpatičnu sliku iz rane mladosti (FOTO)
Story 13.02.2016
Glumica poznata po uloga iz filmova Princezini dnevnici i Đavo nosi pradu podelila je fotografiju iz detinjstva i očarala čitav svet... U pitanju je En Hatavej! Širok osmeh slavne glumice apsolutno se nije promenio. Ovom fotografijom ona je sve oborila… »
Vesti dana »

Petković odgovorio Vjosi Osmani: Kurti oružane sisteme ne nabavlja zbog bezbednosti, već da zastraši i preti
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana

Bačulov o pretresu na Horgošu: „Skidali su nas do gole kože, kao da sam Al Kaida“
Danas pre 40 minutajoš 1 povezana

"Moja misija je završena": Lekorni odlazi, Makron će u narednih 48 sati imenovati novog premijera Francuske
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Veliki požar zahvatio dve porodične kuće u Zemunu: Vatrogasci na terenu, evakuisane i dve bebe!
Blic pre 5 minutajoš 1 povezana