Povezane vesti
Oduševljenje Mikijevom predstavom u Zagrebu, GABI NOVAK: Drago mi je što sam večeras bila ovde
Blic 14.02.2016
Ogromni aplauzi i salve pohvala ispratili su izvođenja predstava “Romeo i Julija” V. Šekspira u režiji Mikija Manojlovića na sceni Zagrebačkog kazališta mladih. Predstava, rađena u koprodukciji Radionice integracije (Beograd) i Qentra multimedie… »
Srpsko-albanski Romeo i Julija u Zagrebačkom kazalištu mladih
RTS 14.02.2016
Predstava "Romeo i Julija", u kojoj reditelj Predrag Miki Manojlović interpretira ljubavnu dramu Vilijema Šekspira kroz srpsko-albanski sukob, izvedena je u Zagrebačkom kazalištu mladih. Zagrebačka publika nagradila je glumce dugim aplauzom i ovacijama… »
Vesti dana »
Šmit: Narednih dana nastavljaju se razgovori o mom nasledniku, opšti konsenzus o važnosti OHR u BiH
N1 Info pre 3 satajoš 30 povezanih
Poznati su datum sahrane i komemoracije Edina Avdića: Biće oproštaj u Beogradu i Sarajevu
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Vučić u Tivtu: Državljani Srbije kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru nisu počinili nijedno krivično delo, loša politička procena, platiću cenu
RTV pre 1 satjoš 60 povezanih
(Foto/vidio) Izborna konvencija Srpske liste u Leposaviću: "Mi smo poslednja linija odbrane svih Srba na Kosovu"
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 34 povezane