Povezane vesti
Vučević: Šta je Vasin čekao do sada?
RTV 14.02.2016
NOVI SAD - Predsednik novosadskog Gradskog odbora SNS Miloš Vučević izjavio je da je šokiran zbog najave predsednika pokrajinskog odbora DS Miroslava Vasina da će za tri dana prijaviti spisak imovine, upitavši ga "šta je čekao do sada". "Šokiran sam… »
Vasin: Sva moja imovina je prijavljena Agenciji
RTV 14.02.2016
NOVI SAD - Predsednik pokrajinskog odbora DS Miroslav Vasin saopštio je danas povodom izraza zaprepašćenja predsednika novosadskog gradskog odbora SNS Miloša Vučevića zbog najave Vasina da će tek za tri dana prijaviti svoju imovinu, da nema razloga za… »
Vasin: Prijaviću imovinu, neka i naprednjeci učine isto
Moj Novi Sad 14.02.2016
Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke (DS) Miroslav Vasin izjavio je danas da će u naredna tri dana javnosti predočiti spisak svoje imovine, kao i način na koji ju je stekao i pozvao funkcionere Srpske napredne stranke (SNS) iz Vojvodine da… »
Vesti dana »

Sastanak Trampa i Zelenskog u Vašingtonu: bezbednosne garancije i diplomatski napredak u miru za Ukrajinu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 51 povezana

Studentkinja Nikolina Sinđelić podnosi krivične prijave protiv Marka Krička i Dijane Hrkalović
Novi magazin pre 31 minutajoš 32 povezane

Studentski protesti širom zemlje: "Gde smo ono stali?" (UŽIVO)
Novi magazin pre 31 minutajoš 14 povezanih

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 1 satjoš 45 povezanih

Ana Brnabić tvrdi da je nadstrešnica „srušena kao početak obojene revolucije“
Vreme pre 3 satajoš 23 povezane