Povezane vesti

Nikolić: Rešenje za migrantsku krizu je u Briselu

Politika 17.02.2016
Srbija će pomoći BiH na putu ka EU BRISEL – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je večeras u Briselu da će Srbija pomći Bosni i Hercegovini na putu ka Evropkoj uniji. „Kao što i mi očekujemo pomoć od zemalja članica EU, tako i BiH… »

Novi magazin 17.02.2016
"U ime Srbije ponovio sam da smo do sada ispunile sve što smo obećali i da ono što sada obećavamo, možemo da ispunimo", rekao je predsednik Nikolić. "Očekujemo da svi budu korektni prema nama, kao što smo mi prema drugima, da na vreme saznamo kada… »
Lideri EU će dobiti izveštaj o stavovima Nikolića i Ivanova o imigrantima

Lideri EU će dobiti izveštaj o stavovima Nikolića i Ivanova o imigrantima

Novi magazin 17.02.2016
To su agenciji Beta rekli izvori u Savetu ministara EU koji su istakli da su humanitarna pomoć i potrebe zbrinjavanja imigranata ključna tema večerašnje radne večere predsednika Srbije i Makedonije, Tomislava Nikolića i Đorđa Ivanova, s čelnicima… »
Dogovor EU i Zapadnog Balkana daje plodove

Dogovor EU i Zapadnog Balkana daje plodove

Akter 17.02.2016
Portparol Evropske komisije Margaritis Šinas izjavio je danas da je proces započet dogovorom EU i Zapadnog Balkana o saradnji u rešavanju migrantske krize na samitu u oktobru 2015. godine, počeo da daje plodove. Današnja večera sa liderima Zapadnog… »
Dogovor o izbeglicama počeo da daje plodove

Dogovor o izbeglicama počeo da daje plodove

Blic 17.02.2016
Evropska komisija ocenila je danas da je "sad počeo da daje plodove" dogovor iz oktobra 2015. vodja Evropske unije i država Zapadnog Balkana o tesnoj saradnji u cilju rešavanja izbegličke krize, što će biti i tema večerašnjeg susreta čelnika EU i… »
Nikolić i lideri Zapadnog Balkana o emigrantima

Nikolić i lideri Zapadnog Balkana o emigrantima

Mondo 17.02.2016
Predsednik Srbije Tomislаv Nikolić prisustvovaće danas u Briselu radnoj večeri sa liderima zapadnobalkanskih zemalja na kojoj će biti reči o emigrantskoj krizi. Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC Kako je saopšteno iz pres službe predsednika Srbije… »

Vesti dana »