Povezane vesti
Patrijarh Kiril medju pingvinima
Glas Amerike 18.02.2016
Ruski patrijarh Kiril doputovao je na Antarktik, gde je posetio ruske naučnike i održao liturgiju u jednoj naučnoj, istraživačkoj stanici. Cilj ove posete je da se pokaže globalni domet ruske pravoslavne crkve, navode Kirilovi saradnici. Poglavar… »
Patrijarh Kiril na Antarktiku sa istraživačima (VIDEO)
Novi magazin 18.02.2016
"Antarktik je jedino mesto na Zemlji gde nema oružja, ratova, razvoja oružja za masovno uništenje, to je model idealnog čovečanstva i primer da ljudi mogu da žive bez granica, oružja, da mogu da sarađuju i osećaju se kao porodica", rekao je Kiril… »
Ruski patrijarh održao liturgiju NA ANTARKTIKU
Blic 17.02.2016
Ruski patrijarh Kiril posetio je po prvi put u istoriji Antarktik. On je danas stigao na ostrvo Vaterlo, odakle je otišao u rusku polarnu stanicu Belingshauzen. Ruski patrijarh Kiril na Antarktik dolazi u okviru posete Južnoj Americi, gde trenutno… »
Vesti dana »
Fenomenalna partija Nikole Jovića: Vasilije Micić dvocifren u ubedljivoj pobedi Šarlota! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Očekuje nas do 20 stepeni, a onda zima uzvraća udarac! Najnovija prognoza RHMZ: "Winter killer" je doneo proleće u januaru, a evo kada se vraćaju ledeni dani
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 30 minutajoš 6 povezanih