Povezane vesti
Olivera Jeftić Nije Ravnodušna: Nisam samo ja, svi smo zabrinuti!
Hot sport 18.02.2016
Srpska atletičarka Olivera Jeftić već neko vreme se priprema u Keniji za nastup na Olimpijskim igrama. Ipak, glavna tema nisu igre već zika virus: – Ne samo ja, zabrinuti su svi atletičari i atletičarke s kojima treniram i razgovaram svakodnevno… »
Olivera Jevtić iz Kenije za "Blic": Biću brža od zika virusa!
Sportal blic 18.02.2016
U Sportskom centru „Iten“ na severu Kenije, gde se za Olimpijske igre pripremaju najbolji maratonci i maratonke, glavna tema nije forma - nego zika virus. Foto: Miloš Cvetković / Promo Pripreme u Keniji: Olivera Jevtić - Ne samo ja, zabrinuti su… »
Vesti dana »

Čedomir Antić: Dobro što se situacija po pitanju fakulteta i upisa pomera sa mrtve tačke, treba rešiti pitanje ispita
RTV pre 14 minutajoš 47 povezanih

Oglasio se MUP povodom hapšenja na Medicinskom u Novom Sadu: Dekanka i još petoro pod sumnjom da su oštetili budžet države Srbije za više od 181 milion dinara
Kurir pre 49 minutajoš 66 povezanih

Tužilaštvo razgovaralo sa dečakom koji je prijavljen da ima pištolj, u pretresu nije pronađeno oružje, ni spisak meta
Insajder pre 49 minutajoš 40 povezanih

U Skupštini Srbije burna rasprava o predloženim zakonima i izborima u Kosjeriću i Zaječaru
N1 Info pre 19 minutajoš 23 povezane

Najmlađa žrtva pomahnitalog ubice imala samo 14 godina! Policija objavila nove informacije o ubijenima u Gracu
Blic pre 14 minutajoš 18 povezanih