Povezane vesti

Veliki Ivica Osim poručio Grobarima: ''Da sam ostao, Partizan bi bio Barselona!''

Veliki Ivica Osim poručio Grobarima: ''Da sam ostao, Partizan bi bio Barselona!''

Sportske.net 18.02.2016
Legendarni trener Partizana i poslednji selektor bivše Jugoslavije Ivica Osim otvorio je dušu na komemoraciji Slobodanu Santraču. Osim se u razgovoru za TV partizan prisetio perioda kada je predvodio moćnu ekipu Partizana. Za one koji se ne sećaju… »
Ivica Osim: Partizan bi bio kao Barselona

Ivica Osim: Partizan bi bio kao Barselona

Mondo 18.02.2016
Legendarni trener seće se godine provedene u Partizanu i žali što generaciju sjajnih fudbalera nije vodio duže i kroz Evropu. U Jugosalvaiji su, čije je zidine počeo da ruši vihor krvavog građanskog rata, maja 1991. godine prve asocijacije na… »
Kakav Tim: Ivica Osim naterao Grobare da se naježe (VIDEO)

Kakav Tim: Ivica Osim naterao Grobare da se naježe (VIDEO)

Hot sport 18.02.2016
Legendarni jugoslovenski fudbaler i trener Ivica Osim posetio je Beograd kako bi odao poslednju počast velikom prijatelju Slobodanu Santraču. Tom prilikom bio je gost Partizan TV-a gde je naterao Grobare da se naježe i sete fenomenalnog tima koji je… »
Poruka Ivice Osima zbog koje Grobarima ide voda na usta: Da sam ostao Partizan bi bio Barselona!

Poruka Ivice Osima zbog koje Grobarima ide voda na usta: Da sam ostao Partizan bi bio Barselona!

Mozzart sport 18.02.2016
Nekadašnji trener crno-belih o danima u Humskoj i generaciji koja je osvojila Kup Jugoslavije pobedivši Crvenu zvezdu. Na klupi Partizana proveo je samo jednu sezonu. Taman i da u maju 1992. nije osvojio Kup Jugoslavije pamtili bi navijači crno-belih… »

Vesti dana »