Povezane vesti

Jelena Rozga: Udajem se…ove subote!

Jelena Rozga: Udajem se…ove subote!

Tračara 19.02.2016
“Udajem se, srećo moja, ove subote…” , kaže hrvatska pop pevačica Jelena Rozga , ali u svojoj novoj pesmi pod nazivom Udajem se. Mnogi za ovu baladu kažu da je autobiografska i smatraju da je inspirisana odnosom pevačice sa njenim verenikom… »
Jelena Rozga objavila: Udajem se!

Jelena Rozga objavila: Udajem se!

Story 19.02.2016
Pevačica Jelena Rozga nedavno se verila za Stjepana Hausera, a sada je objavila i da se udaje. Naime, dokaz da se kockice odlično poklope je slučaj i kod popularne pevačice koja je nakon lepih vesti iz privatnog života, uradila i simboličnu pesmu… »
Jelena Rozga objavila novu pesmu (VIDEO)

Jelena Rozga objavila novu pesmu (VIDEO)

Večernje novosti 19.02.2016
Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga danas je u podne na svojoj "Fejsbuk" stranici objavila novu pesmu i video- spot pod nazivom "Udajem se". Za potrebe spota Jelena je zablistala u venčanici. Hrvatska pop pevačica Jelena Rozga danas je u podne na svojoj… »
Udajem se! (FOTO, VIDEO)

Udajem se! (FOTO, VIDEO)

Mondo 19.02.2016
Jelena Rozga vam predstavlja emotivnu novu pesmu, inspirisanu novom vezom? Lepa hrvatska pevačica objavila je novi spot za pesmu "Udajem se". "Nakon par brzih pesama vreme za jednu pesmu za dušu. Jako volim ovu pesmu. Posebna je, budi neku setnu emociju… »

Vesti dana »