Povezane vesti
Monstruozan Zločin U Kruševcu: Zadavio ženu, pa se pohvalio kumu: Ubio sam ku.vu!
Kurir 20.02.2016
Ljubiša Vasić (26) istog dana kad je izašao iz zatvora usmrtio suprugu Zlatu Nikolić (23) sumnjajući da ga je varala. Ubistvo je počinio dok je njihovo dete spavalo u drugoj sobi. KRUŠEVAC - Ljubiša Vasić (26) gušio je i davio do smrti u… »
Stravično Ubistvo Iz Ljubomore: “Majko, ugušio sam ženu jastukom!”
Blic 20.02.2016
Ljubiša Vasić (26) ubio je u noći između četvrtka i petka nevenčanu suprugu Zlatu Nikolić (23) dok je u susednoj prostoriji spavao njihov dvogodišnji sin. Nakon što je Zlatu ugušio jastukom, Ljubiša je otišao u dvorište svojih roditelja, u… »
Vesti dana »

Mup: U automobilu aktiviste studenata u blokadama L. D. pronađeno 30 gasnih sprejeva i veća količina zaštitne opreme
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

"Slavili su se Mladenci, a onda je pronađeno telo devojčice": Radnik obezbeđenja za "Blic" otkrio detalje užasa na Savskom keju (foto)
Blic pre 7 satijoš 4 povezane

Potukli se u toku protesnog okupljanja: Obojica bila u alkoholisanom stanju, policija mi odredila zadržavanje
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Izrael izveo više od 200 napada na Pojas Gaze, Liban i Siriju; Fatah pozvao Hamas da preda vlast u Pojasu Gaze
RTS pre 21 minutajoš 3 povezane