Povezane vesti

Dačić: Srbi u Libiji poginuli u udaru američke avijacije

Pravda 20.02.2016
BEOGRAD – Dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji, Slađana Stanković i Jovica Stepić, koji su oteti u novembru, poginuli su u američkim vazdušnim napadima na baze Islamske države kod libijskog gradu Sabrata, a čeka se zvanična potvrda… »

Pentagon: Nejasne okolnosti smrti državljana Srbije

Vesti online 20.02.2016
"Nismo imali informacije da u kampu Islamske države, u kome je stradalo dvoje srpskih državljana, ima i civila", izjavio je portparol Pentagona Piter Kuk. Pentagon se pisanom izjavom oglasio povodom smrti srpskih državljana koji su ubijeni u vazdušnom… »

Srbi oteti u Libiji stradali od američkih bombi

Politika 20.02.2016
„Nije teško od SAD napraviti neprijatelje, ali to neće vratiti život ni Slađani Stanković ni Jovici Stepiću”, poručio je premijer Srbije. Saučešće američke ambasade VAŠINGTON – Ambasada Sjedinjenih Amerčkih Država izrazila je danas… »

Pentagon:Nejasne okolnosti smrti državljana Srbije

B92 20.02.2016
Pentagon nije imao informacije da u kampu ID, u kojem je stradalo dvoje srpskih državljana, ima i civila, naveo je portparol Pentagona Peter Kuk. Pentagon se pisanom izjavom oglasio povodom smrti srpskih državljana koji su ubijeni u vazdušnom napadu… »

Pentagon: Nejasne okolnosti pogibije srpskih državljana

Novi magazin 20.02.2016
"Mi smo videli izveštaje da je dvoje srpskih talaca ubijeno u Libiji. U ovom trenutku, mi nemamo informacije koje ukazuju da je njihova smrt rezultat udara koji su izvele američke snage na visokog zvaničnika Islamske države i na kamp za obuku ISIL u… »

Potvrđeno: Oteti srpski državljani ubijeni u Libiji

Radio 021 20.02.2016
Premijer Aleksandar Vučić saopštio je da je potvrđena vest da su dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić poginuli u američkom bombardovanju uporišta Islamske države u gradu Sabrata u Libiji. Prema njegovim… »

UŽAS: Poginuli oteti Srbi u Libiji!?

Pravda 20.02.2016
LIBIJA – Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, koji su bili oteti u novembru, najverovatnije su poginuli u američkim vazdušniom napadu na baze Islamske države u libijskom gradu Sabrata, objavio je list Libijski Herald, a prenosi Tanjug… »

Potvrđena informacija o pogibiji srpskih državljana u Libiji

Slobodna Evropa 20.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je na konferenciji za novinare da je potvrđena vest da su dvoje srpskih državljana - vezista u Ambasadi Srbije u Libiji Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić ubijeni. "Ono što je naša služba sa 100 odsto… »

Libija: Srpski službenici poginuli u vazdušnom napadu SAD

RTV 20.02.2016
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zvanično potvrđeno da je u vazdušnim udarima u Libiji život izgubilo dvoje državljana Srbije - Slađana Stanković i Jovica Stepić, službenici ambasade Srbije u Libiji… »

Dačić: Oteti srpski državljani u Libiji ubijeni u vazdušnim napadima SAD

RTS 20.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da još nije potvrđena informacija da su srpski državljani - vezista u srpskoj ambasadi u Libiji Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić, koji su oteti krajem prošle godine, ubijeni u vazdušnim… »

Službenici ambasade Srbije ubijeni u vazdušnom napadu

e-Novine 20.02.2016
Tragična sudbina otetih srpskih diplomata u Libiji. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da su oteti službenici ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić stradali u vazdušnom napadu vojske SAD na kamp ID Šef srpske… »

Potvrđena vest o pogibiji dvoje državljana Srbije

Danas 20.02.2016
Beograd - Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zvanično potvrđeno da je u vazdušnim udarima u Libiji život izgubilo dvoje državljana Srbije - Slađana Stanković i Jovica Stepić. Prema njegovim rečima, oni su stradali… »

Dvoje Srba ubijeno u napadu SAD u Libiji; Vučić: CIA tvrdi da nije znala!

Prva 20.02.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da je dvoje srpskih državljana ubijeno u vazdušnom napadu SAD u Libiji.Vučić je rekao da je ponosan na to kako su bezbednosne službe u Srbiji vodile ovaj slučaj, ali da je došlo do "više sile". "Reč… »

Svetski mediji o pogibiji Srba u Libiji

B92 20.02.2016
Beograd -- Pogibija dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji u američkom vazdušnom napadu na bazu ID je među udarnim vestima u brojnim svetskim medijima. Svetske agencije, među kojima su i britanski Rojters, američki AP i francuski AFP… »

Vučić: Potvrđeno da su srpske diplomate ubijene

N1 Info 20.02.2016
Potvrđeno je zvanično da su dvoje srpskih državljana, Slađana Stanković i Jovica Stepić, ubijeni u gradu Sabrata, u Libiji, rekao je premijer Aleksandar Vučić. On je dodao da smatra da se otmica nije dogodila slučajno. Potvrđeno je na osnovu… »

Zvanično potvrđeno da su oteti Srbi poginuli

Akter 20.02.2016
Premijer Aleksandar Vučić danas je rekao da je zvanično potvrđeno da su dvoje srpskih državljana, Slađan Stanković i Jovica Stepić, ubijeni u Sagati. Premijer Aleksandar Vučić danas je rekao da je zvanično potvrđeno da su dvoje srpskih… »

Libija: Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom napadu SAD

B92 20.02.2016
Beograd -- Oteti službenici ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić su verovatno ubijeni u vazdušnom napadu vojske SAD, rekao je ministar Ivica Dačić. Šef srpske diplomatije je naveo da su porodice stradalih obaveštene i da se… »

Lokaciju otetih Pentagon "nadgledao nedeljama"

B92 20.02.2016
Beograd -- Strane obaveštajne službe su imale informaciju o otetim državljanima Srbije u Libiji i te informacije bi trebalo da imaju i službe SAD, rekao je Ivica Dačić. Šef srpske diplomatije je potvrdio da je u vazdušnom napadu američke vojske u… »

Oteti Srbi u Libiji poginuli u američkom bombardovanju (VIDEO)

Večernje novosti 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić poginuli su u američkom bombardovanju uporišta Islamske države u gradu Sabrata u Libiji, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić. Službenici ambasade Srbije u… »

Srpski državljani oteti u Libiji poginuli u vazdušnom napadu

Press 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, koji su oteti u novembru, najverovatnije su poginuli u američkim vazdušnim napadima na baze Islamske države u Libiji, potvrdio je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačića i napomenuo da se čeka zvanična… »

Pogibija Srba u Libiji UDARNA VEST u svim svetskim medijima

Blic 20.02.2016
CNN kao udarnu vest prenosi da je dvoje Srba koji su kidnapovani prošle godine u Libiji stradalo zajedno sa još 47 žrtava nakon Napada američkih vojnih snaga. CNN prenosi reči ministra spoljnih poslova, Ivice Dačića, koji je saopštio i imena… »

Oteti Srbi UBIJENI u napadu SAD! (FOTO, VIDEO)

Mondo 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, koji su bili oteti u novembru ubijeni su u vazdušnom udaru na baze Islamske države u libijskom gradu Sabrata. Foto: Ilustracija MONDO/Googlemaps/Facebook-Sladjana,stankovic Dvoje službenika ambasade Srbije u… »

Porodice ubijenih Srba skrhane: Vest su nam javili Vučić i Dačić, obećali su nam pomoć

Blic 20.02.2016
"Blic" je kontaktirao porodice Jovice Stepića i Slađane Stanković, otetih Srba ubijenih u američkom vazdušnom napadu u Libiji, i njihovi najbliži su nam rekli da su ih pre deset sati zvali i premijer i ministar spoljnih poslova. "Rekli su mi da je… »

Dačić: Istražićemo odgovornost za smrt otetih Srba

Blic 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji Slaana Stanković i Jovica Stepić poginuli su u američkom bombardovanju uporišta Islamske države u gradu Sabrata u Libiji, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić. "Na žalost, mi smo… »

Konferencija za medije Vučića u 14 časova

RTS 20.02.2016
Premijer Aleksandar Vučić održaće vanrednu konferenciju za medije u 14 časova, posle vesti o pogibiji otetih srpskih državljana u Libiji, najavljeno je iz Kancelarije za saradnju sa medijima. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je na… »

Lokacija otetih Srba poznata, Pentagon je nadgledao nedeljama

Vesti online 20.02.2016
Strane obaveštajne službe su imale informaciju o otetim državljanima Srbije u Libiji i te informacije bi trebalo da imaju i službe SAD, rekao je u subotu ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Šef srpske diplomatije je potvrdio da je u vazdušnom… »

Porodice Ubijenih Srba U Libiji: Skrhani smo bolom, vest o pogibiji javili su nam Vučić i Dačić

Kurir 20.02.2016
Porodice Jovice Stepića i Slađane Stanković, otetih Srba ubijenih u američkom vazdušnom napadu u Libiji, i njihovi najbliži su rekli da su ih pre deset sati zvali i premijer i ministar spoljnih poslova. "Rekli su mi da je ta zgrada bombardovana i da… »

Dačić Potvrdio: Otete srpske diplomate stradale u vazdušnom napadu u Libiji

Kurir 20.02.2016
BEOGRAD -Dvoje otetih državljana Srbije u Libiji stradalo je u vazdušnom napadu američkih aviona na kamp IS, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na vanrednoj konferenciji za novinare održanoj sa predstavnicima BIA. "Na žalost, mi smo… »

Libija: Oteti Srbi ubijeni u bombardovanju SAD

Vesti online 20.02.2016
Oteti službenici Ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić ubijeni su u vazdušnom napadu vojske SAD na kamp Islamske države, rekao je u subotu šef srpske diplomatije Ivica Dačić. On je naveo da su porodice stradalih obaveštene i… »

Oteti srpski državljani poginuli u američkom vazdušnom napadu u Libiji

Gde investirati 20.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić potvrdio je da su u napadu američkih snaga u Libiji na Islamsku državu poginuli i strani državljani i da su dobili obaveštenja da su među poginulima i srpski državljani Slađana Stanković i Jovica Stepić… »

Srpski državljani oteti u Libiji poginuli u vazdušnom napadu?

RTS 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, koji su bili oteti u novembru, najverovatnije su poginuli u američkom vazdušnom napadu na baze Islamske države u libijskom gradu Sabrata, objavio je list "Libijski Herald". Za 10 časova zakazana je… »

Dačić: Ubijeni oteti službenici srpske ambasade u Libiji

Beta 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji Sladjana Stanković i Jovica Stepić poginuli su u američkom bombardovanju uporišta Islamske države u gradu Sabrata u Libiji, izjavio je danas prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić. Dačić je na… »

Libija: Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom napadu SAD

OK radio 20.02.2016
Oteti službenici ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić su ubijeni u vazdušnom napadu vojske SAD na kamp ID, rekao je ministar Ivica Dačić. Šef srpske diplomatije je naveo da su porodice stradalih obaveštene i da se čeka… »

Dačić: Oteti Srbi u Libiji najverovatnije ubijeni u vazdušnim napadima SAD

Slobodna Evropa 20.02.2016
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da još nije potvrđena informacija da su srpski državljani - vezista u srpskoj ambasadi u Libiji Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić, koji su oteti krajem prošle godine, ubijeni u vazdušnim… »

Mozak pokolja na plaži: NJEGA su ciljali Američki bombarderi

Blic 20.02.2016
Pentagon je potvrdio da su napade na bazu ISIS u Libiji, u kojima su ubijeni i srpski državljani Slađana Stanković i Jovica Stepić, sprovele vazdušne snage SAD, a da je meta bio kamp ISIS-a u Sabrati. Cilj je bilo smaknuće vodećeg teroriste… »

Totalna Destrukcija: Ovo je mesto napada na bazu ISIS gde su poginuli oteti Srbi

Blic 20.02.2016
Lokalne vlasti u Sabrati u Libiji objavile su fotografije mesta napada američke wavijacije na kamp Islamske države u kojem su život izgubili i sprski državljani Jovica Stepić i Slađana Stanković. Pentagon je potvrdio da su napade sprovele vazdušne… »

Dačić: Srpske diplomate u Libiji najverovatnije stradale

N1 Info 20.02.2016
Dvoje otetih državljana Srbije u Libiji najverovatnije je stradalo u vazdušnom napadu američkih aviona na kamp IS, izjavio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić na vanrednoj konferenciji za novinare održanoj sa predstavnicima BIA. Dačić je… »

Libija: Ubijeni službenici srpske ambasade

Moj Novi Sad 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji, koji su oteti u novembru, poginuli su u američkim vazdušnim napadima na baze Islamske države u Libiji, a čeka se zvanična potvrda libijskih organa i identifikacija, izjavio je danas šef srpske diplomatije… »

Dačić: Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom napadu SAD

SEEbiz 20.02.2016
BEOGRAD - Oteti službenici ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić su ubijeni u vazdušnom napadu vojske SAD na kamp ID, rekao je ministar Ivica Dačić. Šef srpske diplomatije je naveo da su porodice stradalih obaveštene i da se… »

Ubijeni oteti službenici srpske ambasade u Libiji

Akter 20.02.2016
Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić poginuli su u američkom bombardovanju uporišta Islamske države u gradu Sabrata u Libiji. Dvoje službenika ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić… »

Dačić: Ubijeni oteti službenici srpske ambasade u Libiji

Novi magazin 20.02.2016
Dačić je na konferenciji za novinare u Vladi Srbije rekao da informacija o pogibiji dvoje službenika ne može biti formalno potvrđena, ali da su dobijene fotografije koje jasno ukazuju da je najverovatnije tačna. "Juče popodne dobili smo informaciju… »

Vesti dana »