Povezane vesti

Moskva: SAD i NATO da odgovorno biraju mete

B92 20.02.2016
Moskva je pozvala SAD i druge zemlje članice NATO-a da pokažu odgovornost u odabiru ciljeva svojih vazdušnih napada kako bi izbegle civilne žrtve. "Pozivamo Sjedinjene Američke Države i druge zemlje članice NATO-a da budu odgovorne i da prave… »

Libijska vlada osudila američki napad

Akter 20.02.2016
Međunarodna priznata vlada Libije osudila je danas američki napad u kojem je poginulo i dvoje otetih službenika ambasade Srbije. Libijska vlada je u saopštenju navela da osuđuje napade koje su juče izvele vazdušne snage SAD na određena mesta u… »

Premijer potvrdio da su oteti Srbi ubijeni u Libiji

Dnevnik 20.02.2016
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je zvanično potvrđeno da su dvoje otetih srpskih državljana, Slađana Stanković i Jovica Stepić, ubijeni u libijskom gradu Sabrati, u vazdušnom udaru. američkih snaga koje su bombardovale položaje… »

Hronologija Tragedije: Od pada u ruke islamista do smrti pod američkim bombama

Blic 20.02.2016
Agonija dvoje srpskih službenika otetih u Libiji trajala je od 8. novembra pa sve do danas, kada je zvanično potvrđeno da su Slađana Stanković i Jovica Stepić stradali u američkom vazdušnom napadu na baze Islamske države u libijskom gradu… »

Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom udaru u Libiji

Glas Amerike 20.02.2016
Tela srpskih državljana Slađane Stanković i Jovice Stepić, koji su ubijeni u vazdušnom napadu SAD u Libiji, prebačena su u Tripoli, odakle će biti prebačena u Beograd, potvrdile srpske vlasti. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da… »

Pentagon: Još procenjujemo rezultate udara! Oglasićemo se kad bude bilo prikladno!

Kurir 20.02.2016
Pentagon se još nije oglasio o pogibiji dvoje otetih Srba u vazdušnom udaru na uporište ID u Sabrati jer "procenjuje rezultate napada", navodi "Libija Herald". "Još procenjujemo razultate udara i izdaćemo saopštenje ukoliko i kada to bude… »

Ambasada SAD izrazila žaljenje zbog žrtava

e-Novine 20.02.2016
Povodom pogibije službenika ambasade Srbije u Libiji. Ambasada SAD izrazila je duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih državljana Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su tragično nastradali u Libiji. U reakciji povodom nemilih… »

Libijska vlada osudila američki napad

B92 20.02.2016
Međunarodna priznata vlada Libije osudila je danas američki napad u kojem je poginulo i dvoje otetih službenika ambasade Srbije. Libijska vlada je u saopštenju navela da osuđuje napade koje su juče izvele vazdušne snage SAD na određena mesta u… »

Čepurin: Saučešće povodom pogibije srpskih državljana

Novi magazin 20.02.2016
Čepurin je saučešće i podršku uputio i porodicama Slađane Stanković i Jovice Stepića. „Duboko smo potreseni vešću o tragičnoj pogibiji u vazdušnom napadu u Libiji dvoje otetih službenika Ambasade Republike Srbije. Izražavam najiskrenije… »

Moskva poziva SAD i NATO da odgovorno biraju mete napada

RTS 20.02.2016
Ministarstvo spoljnih poslova Rusije pozvalo je SAD i druge zemlje članice NATO-a da pokažu odgovornost u odabiru ciljeva svojih vazdušnih napada kako bi izbegle civilne žrtve, izražavajući istovremeno i saučešće porodicama poginulih srpskih… »

PEPEO I PRAH: Srpske diplomate su ovde provele poslednje trenutke (FOTO)

24 Sata 20.02.2016
Lokalne vlasti u Sabrati u Libiji objavile su fotografije mesta napada američke avijacije na kamp Islamske države u kojem su život izgubili i sprski državljani Jovica Stepić i Slađana Stanković. Pentagon je potvrdio da su napade sprovele vazdušne… »

Srbi oteti u Libiji poginuli u vazdušnom napadu Amerikanaca!

24 Sata 20.02.2016
Dvoje kidnapovanih srpskih diplomata u Libiji poginulo je u petak ujutro kada su američke snage bombardovale grad Sabratu, zvanično je potvrdio šef diplomatije Ivica Dačić. Oficir za vezu srpske ambasade Slađana Stanković i njen kolega Jovica… »

Čepurin: Saučešće za pogibiju srpskih državljana

B92 20.02.2016
Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin uputio je danas izraze dubokog saučešća povodom pogibije dvoje srspkih državljana u Libiji, saopštila je ruska ambasada. Čepurin je saučešće i podršku uputio i porodicama Sladjane Stanković i Jovice… »

Udarna Vest: O pogibiji sprskih državljana u Libiji izvestili najveći svetski mediji!

Kurir 20.02.2016
Pogibija dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji u američkom vazdušnom napadu na bazu ID je među udarnim vestima u brojnim svetskim medijima. Svetske agencije, među kojima su i britanski Rojters, američki AP i francuski AFP, prenele su vest… »

Poginuli Srbi udarna vest u svetskim medijima

Mondo 20.02.2016
Pogibija dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića, u američkim vazdušnim napadima na baze "Islamske države", danas je udarna vest u brojnim svetskim medijima. Foto: Tanjug/AP Photo/Mohamed Ben Khalifa… »

Svetski mediji o pogibiji Srba u Libiji

Akter 20.02.2016
Pogibija dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji u američkom vazdušnom napadu na bazu ID je među udarnim vestima u brojnim svetskim medijima. Pogibija dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića, u… »

Ambasada SAD: Žalimo zbog žrtava

Akter 20.02.2016
Ambasada SAD izrazila je duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih državljana Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su tragično nastradali u Libiji. Ambasada Sjedinjenih Amerčkih Država izrazila je danas duboko saučešće porodicama… »

Pentagon: Oglasićemo se kada bude primereno

B92 20.02.2016
Tripoli -- Pentagon se još nije oglasio o pogibiji dvoje otetih Srba u vazdušnom udaru na uporište ID u Sabrati jer "procenjuje rezultate napada", navodi "Libija Herald". "Još procenjujemo razultate udara i izdaćemo saopštenje ukoliko i kada to bude… »

Tela ubijenih Srba biće dopremljena u ponedeljak

Blic 20.02.2016
Tela otetih službenika ambasade Srbije u Libiji, Sladjane Stanković i Jovice Stepića, koji su poginuli u američkim vazdušnim udarima u Libiji, prebačena su u Tripoli, saopštilo je danas libijsko tužilaštvo. Premijer Srbije Aleksandar Vučić… »

Svetski mediji o poginulim srpskim državljanima u Libiji

RTS 20.02.2016
Pogibija dvoje otetih službenika ambasade Srbije u Libiji, Slađane Stanković i Jovice Stepića, u američkim vazdušnim napadima na baze Islamske države u Libiji, udarna je vest u brojnim svetskim medijima. Svetske agencije, među kojima su i… »

Ambasada SAD: Žalimo zbog žrtava

B92 20.02.2016
Beograd -- Ambasada SAD izrazila je duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih državljana Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su tragično nastradali u Libiji. "Nakon što je čuo izveštaje medija, ambasador Kajl Skat je razgovarao sa… »

Saučešće ambasade SAD zbog nastradalih u Libiji

Beta 20.02.2016
Ambasada SAD u Srbiji izrazila je danas duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih državljana, Sladjane Stanković i Jovice Stepića, koji su nastradali u Libiji. "Nakon što je čuo izveštaje medija, ambasador Kajl Skot je razgovarao sa… »

Ambasada SAD: Saučešće zbog pogibije dvoje državljana Srbije

RTS 20.02.2016
Ambasada Sjedinjenih Amerčkih Država izrazila je duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih držžavljana, Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su tragično nastradali u Libiji. "Nakon ššto je čuo izvešštaje medija, ambasador Kajl… »

Ambasada Sjedinjenih Država: Saučešće porodicama poginulih srpskih državljana

Kurir 20.02.2016
VAŠINGTON - Ambasada Sjedinjenih Amerčkih Držžava izrazila je danas duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih državljana, Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su tragično nastradali u Libiji. "Nakon ššto je čuo izvešštaje… »

Ambasada SAD izrazila saučešće porodicama stradalih u Libiji

N1 Info 20.02.2016
Ambasada SAD u Srbiji izrazila je duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih državljana, Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su nastradali u Libiji. "Nakon što je čuo izveštaje medija, ambasador Kajl Skat je razgovarao sa premijerom… »

Ambasada SAD nam izjavila saučešće

Mondo 20.02.2016
Ambasada Sjedinjenih Amerčkih Država izrazila je danas duboko saučesce porodicama dvoje otetih srpskih državljana, Slađane Stanković i Jovice Stepica, koji su tragično nastradali u Libiji. Foto: AP Photo/Mohamed Ben Khalifa "Nakon sto je čuo… »

Saučešće i žaljenje ambasade SAD zbog nastradalih u Libiji

Novi magazin 20.02.2016
"Nakon što je čuo izveštaje medija, ambasador Kajl Skot je razgovarao sa premijerom (Aleksandrom) Vučićem i ministrom spoljnih poslova (Ivicom) Dačićem kako bi izrazio svoje duboko žaljenje i iskreno saučešće američkog naroda povodom ovog… »

Vesti dana »