Повезане вести
Тренер Спартака: Лалатовић ме је пљувао и гађао, очекујем јавно извињење
Радио 021 21.02.2016
Тренер Спартака Андреј Чернишов рекао је данас да не жели да полемише са тренером Војводине Ненадом Лалатовићем, који га је оптужио за псовање и рекао да од њега очекује јавно извињење. ''После утакмице, кренуо сам ка центру… »
Андреј Чернишов: Како тек Ненад Лалатовић псује, то ни у Русији нема!
Хот спорт 21.02.2016
Тренер Спартака одговорио је отвореним писмом на оптужбе Ненада Лалатовића да га је Рус током утакмице псовао. Чернишов је истакао да га је стратег Војводине гађао фломастером. – После утакмице, кренуо сам ка центру терена да се… »
Одбрана из Суботице: Како тек Лалатовић псује, то ни у Русији нема!
Моззарт спорт 21.02.2016
„Све време је викао, претио, пљувао неколико пута у мом правцу, а на крају ме је и гађао фломастером“, каже Андреј Чернишов, тренер Спартака. Деловао ми је припито и опасовао ме је“. Тако је Ненад Лалатовић описао блиски сусрет… »
Тренер Спартака узвраћа Лалатовићу: Пљувао ме је, гађао и вређао!
Спортал блиц 21.02.2016
Тренер Спартака Андреј Чернишов рекао је да не жели да полемише са тренером Војводине Ненадом Лалатовићем, који га је оптужио за псовање, и рекао да од њега очекује јавно извињење. Б Фото: Б. Вучковић / РАС Србија Војводина и… »
Чернишов о Лалатовићу: Тога нема ни у Русији!
Мондо 21.02.2016
"Све време је викао, претио, пљувао неколико пута у мом правцу, а на крају ме је и гађао фломастером", каже Рус. Војвођански дерби, завршен резултатом 1:1, на чудан начин и даље траје! После бурног меча на "Карађорђу", који је… »
ХАОС Лалатовић тврди да га је вређао припити Рус!
Спортал блиц 21.02.2016
Велика прашина подигла се после утакмице 23. кола Суперлиге између Војводине и Спартака у Новом Саду (1:1). Тренер “лала”, Ненад Лалатовић и шеф струке тима из Суботице, Андреј Чернишов ушли су у сукоб. Зобацз на Иоутубе На… »
Бурно у Новом Саду, Лалатовић тврди: Припити Чернишов ме је опсовао
Вечерње новости 21.02.2016
Пришао сам судијама и замерио им што нису у потпуности надокнадили време које је изгубљено у финишу меча, да би се онда, ничим изазван, умешао Чернишов - каже тренер Војводине. Бурно је било у Новом Саду на премијери пролећног… »
Лалатовић: Припити Рус ме опсовао (ВИДЕО)
Мондо 21.02.2016
Чернишев се извинио, а Спартак поставио питање: "Да ли постоји човек у Србији који може да поверује да је неко напао Лалатовића?" Фото: МН Пресс Тренер Војводине Ненад Лалатовић није био задовољан резултатом после утакмице са… »
Тренер Спартака дошао припит на "Карађорђе"?
Спортске.нет 21.02.2016
Ништа нас у домаћем фудбалу не може изненадити па тако ни тврдња Ненада Лалатовића да је његов колега из Спартака у припитом стању водио екипу на "Карађорђу". Прво коло пролећног дела сезоне у домаћем шампионату обележио је и… »
Лалатовић и Чернишов у клинчу, тренер Војводине тврди да је колега био припит!
Спортски журнал 21.02.2016
По завршетку више узбудљивог него квалитетног сусрета, кад су се играчи оба тима напуштали терен, дошло је до блиског сусрета Ненада Лалатовића и Андреја Чернишова, који се, на срећу, окончао без тежег инцидента. Упитан да… »
Лалатовић: Пијани тренер Спартака ме вређао!
Телеграф 21.02.2016
Стратег Суботичана Черишев био "нацврцан" за време утакмице, тврди тренер Воше. Тренер Војводине Ненад Лалатовић рекао је после меча са Спартаком да је стратег гостујућег тима, Рус Андреј Чернишов, био припит?! Непосредно по… »
Лалатовић: Припити Чернишов ме псовао!
Моззарт спорт 21.02.2016
"Узвратио сам му на његовом језику" Ои окончању утакмице између Војводине и Спартака у Новом Саду (1:1) дошло је до "блиског сусрета" тренера два тима. На срећу, све се завршило без већег инцидента, али пале су тешке речи о… »
Вести дана »

Стање повређених у несрећи код Сремске Митровице непромењено, осам на Интензивној нези
РТВ пре 1 минутјош 14 повезаних

(Мапе) од: -2 и то у градовима, па до скоро +30 у једној недељи! Екстремне промене времена: После врелог афричког ваздуха стиже поларни вртлог
Блиц пре 1 сатјош 7 повезаних

РТРС: Ана Тришић Бабић биће предложена за в.д. председника Републике Српске
РТВ пре 36 минутајош 5 повезаних

Уживо Зеленски нуди "дронове за томахавке" Трамп ургира да се заустави убијање, ицц тражи хапшење Путина на путу за Мађарску!
Ало пре 26 минутајош 6 повезаних

На данашњи дан: Почела изградња Петроварадинске тврђаве, Тадић и Дачић потписали декларацију о помирењу
Радио 021 пре 41 минутајош 3 повезане