Povezane vesti
Majka Frimermana: Tužiću državu kao Tatonovi
Akter 23.02.2016
Pred Višim sudom u Beogradu danas je zbog promene sudije krenulo ispočetka suđenje četvorici optuženih da su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred splava Sound u Beogradu. Majka stradalog mladića, Ljubica Frimerman Čolović… »
Majka Ubijenog Fedora: Tužiću Srbiju, moj sin je ubijen kao Taton
Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je zbog promene sudije krenulo ispočetka suđenje četvorici optuženih da su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred jednog splava u Beogradu. Majka stradalog mladića, Ljubica… »
Majka Fedora Frimermana: Moj sin je ubijen kao Taton, i ja ću tužiti državu
Blic 23.02.2016
Suđenje za smrt Fedora Frimermana nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu. S obzirom da odnedavno većem presedava novi sudija, bilo je neophodno da se ponovo pozovu svi svedoci, veštaci i oštećeni, što je i nastavljeno na današnjem ročištu… »
Vesti dana »
SSP Požarevac: “Grad pod blokadom SNS-a, propada pod vlašću i lažnim obećanjima”
Serbian News Media pre 40 minutajoš 39 povezanih
"Uvek sam imao odlične odnose sa Putinom" Tramp otkrio uslov za sastanak sa ruskim liderom
Večernje novosti pre 19 minutajoš 26 povezanih
"Tramp izmišlja novi rat": Predsednik Venecuele optužio SAD zbog slanja nosača aviona u Karipsko more
Kurir pre 1 satjoš 20 povezanih
Pljuskovi i grmljavina nad vojvodinom: Talas padavina širi se ka centralnoj Srbiji u Beogradu pada jaka kiša
Dnevnik pre 40 minutajoš 61 povezana