Povezane vesti
Majka Frimermana: Tužiću državu kao Tatonovi
Akter 23.02.2016
Pred Višim sudom u Beogradu danas je zbog promene sudije krenulo ispočetka suđenje četvorici optuženih da su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred splava Sound u Beogradu. Majka stradalog mladića, Ljubica Frimerman Čolović… »
Majka Ubijenog Fedora: Tužiću Srbiju, moj sin je ubijen kao Taton
Kurir 23.02.2016
BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je zbog promene sudije krenulo ispočetka suđenje četvorici optuženih da su na smrt prebili Fedora Frimermana (30) 25. jula 2013. godine ispred jednog splava u Beogradu. Majka stradalog mladića, Ljubica… »
Majka Fedora Frimermana: Moj sin je ubijen kao Taton, i ja ću tužiti državu
Blic 23.02.2016
Suđenje za smrt Fedora Frimermana nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu. S obzirom da odnedavno većem presedava novi sudija, bilo je neophodno da se ponovo pozovu svi svedoci, veštaci i oštećeni, što je i nastavljeno na današnjem ročištu… »
Vesti dana »

"Ulica nikad ne sme da optužuje i presuđuje": Ministar Vujić osudio napad demonstranata na zgradu tužilaštva u Valjevu
Blic pre 14 minutajoš 1 povezana

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vlada Kanade primorala sindikat stjuardesa i kompanije Er Kanada na arbitražu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana