Povezane vesti
Lazović zvanično u Ljubljani: Potpisao sam za Olimpiju iz dva razloga
Mozzart sport 25.02.2016
"Prvi je svakako trener Marko Nikolić sa kojim sam radio u Partizanu. A drugi je veoma zanimljiv projekat kluba", rekao je Danko na predstavljanju. Kao što smo i najavili, novi fudbaler Olimpije iz Ljubljanje je Danko Lazović. On je potpisao ugovor na… »
GOTOVO - Danko Lazović ''u zmajevom gnezdu''!
Sportske.net 25.02.2016
Najave potvrđene, pregovori uspešno okončani. ''Kolonija'' Partizanovaca sve brojnija u Ljubljani! Kako je danas potvrđeno iz Ljubljane, nekadašnji napadač Partizana Danko Lazović novi je fudbaler Olimpije, koju odnedavno sa klupe vodi bivši… »
Lazović stigao u Olimpiju
Večernje novosti 25.02.2016
Danko će ponovo sarađivati sa Markom Nikolićem u Ljubljani. Došao sam zbog njega i zbog velikih ambicija koje klub ima - kaže nekadašnji napadač Partizana. Ono što se najavljivalo prethodnih dana je dobilo i zvaničnu potvrdu Danko Lazović je… »
Danko Lazović i zvanično pojačao ljubljansku Olimpiju
Sportski žurnal 25.02.2016
Bivši reprezentativac Srbije Danko Lazović karijeru će nastaviti u Olimpiji iz LJubljane, objavljeno je na sajtu slovenačkog kluba. Lazović je potpisao ugovor na godinu i po dana, a u redove lidera šampionata Slovenije dolazi iz kineskog… »
Vesti dana »

Studenti i građani se okupili u 17 časova ispred RTS-a
Bloomberg Adria pre 25 minutajoš 56 povezanih

BLOG UŽIVO „Nismo udarili policajca“: Studenti Pravnog traže da RTS objavi snimak napada, u Nišu blokirana raskrsnica u znak podrške kolegama iz Beograda
Nova pre 0 minutajoš 88 povezanih

”Zahtevi protestanata su kontradiktorni” Klanšček: Svi koji blokiraju RTS grubo krše zakone i Ustav Srbije
Dnevnik pre 43 minutajoš 43 povezane

Pavlović o protestu studenata ispred Skupštine: Ovo je režija opozicije
Gradski portal 018 pre 5 satijoš 34 povezane