Повезане вести

ЗА СВЕ КОЈИ МИСЛЕ ДА САМ СЕ УПЛАШИО: Вучић о изборима и америчким бомбама

ЗА СВЕ КОЈИ МИСЛЕ ДА САМ СЕ УПЛАШИО: Вучић о изборима и америчким бомбама

Правда 26.02.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да ће у наредних неколико дана донети одлуку која претходи расписивању избора, па ће његови политички противници видети „колико се уплашио“. Говорећи о трагичном догађају из Либије… »
Вучић: Не бих се кладио на то да сам уплашен

Вучић: Не бих се кладио на то да сам уплашен

Дневник 26.02.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да ће, у наредних неколико дана, донети одлуку која претходи расписивању избора па ће његови политички противници видети „колико се уплашио”. Вучић је, одговарајући на питање… »
Србија и Српска неће ући у НАТО

Србија и Српска неће ући у НАТО

Вечерње новости 26.02.2016
Премијер Србије и председник РС потврдили војну неутралност обе земље. Вучић: Ми смо за своју земљу, поштујемо Русију и САД. СРБИЈА и Република Српска против су учлањења у НАТО и у било који други војни савез. Остаћемо војно… »
Вучић и Додик: Србија и РС чувају војну неутралност

РТС 26.02.2016
Премијер Александар Вучић и председник РС Милорад Додик сагласни су да Србија и Република Српска треба да очувају војну неутралност. Снага Србије је кључна за регионалну стабилност, рекао је Додик. Вучић је истакао да ће у… »
Заједничко обележавање годишњице оснивања Јасеновца

Заједничко обележавање годишњице оснивања Јасеновца

Бета 26.02.2016
Србија и Република Српска (РС) заједно ће обележити 75. годишњицу оснивања усташког логора Јасеновац у Другом светском рату, у оквиру такозване Независне државе Хрватске, најавили су данас премијер Србије Александар Вучић и… »

Слободна Европа 26.02.2016
Кључне теме београдског састанка премијера Србије Александра Вучића и председника Републике Српске Милорада Додика, како је на конференцији за новинаре известио премијер Србије, биле су очување мира и стабилности у региону… »
Снага Србије Кључна За Регионалну Стабилност! Вучић и Додик о војној неутралности

Снага Србије Кључна За Регионалну Стабилност! Вучић и Додик о војној неутралности

Телеграф 26.02.2016
Премијер Александар Вучић и председник РС Милорад Додик сагласни су да Србија и Република Српска треба да очувају војну неутралност. Снага Србије је кључна за регионалну стабилност, рекао је Додик. Премијер Александар Вучић… »
Вучић и Додик: Данашњи састанак веома допринео очувању мира у региону

Вучић и Додик: Данашњи састанак веома допринео очувању мира у региону

Блиц 26.02.2016
Премијер Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик сложили су се да је данашњи њихов састанак веома допринео очувању мира и стабилности, како у ове две републике, тако и у региону. - Мислим да смо… »
Вучић: Противници ће наредних дана видети колико сам се уплашио избора

Вучић: Противници ће наредних дана видети колико сам се уплашио избора

Блиц 26.02.2016
Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да ће, у наредних неколико дана, донети одлуку која претходи расписивању избора, па ће његови политички противници видети "колико се уплашио". Одговарајући на питање новинара о… »
Вучић: Чекам доказе Пентагона

Вучић: Чекам доказе Пентагона

Бета 26.02.2016
Премијер Александар Вучић изјавио је данас да чека да Пентегон пружи било какав доказ да двоје српских држављана у Либији није погинуло у америчком бомбардовању. "Не знам ко то креира да су негде другде страдали па да довлаче… »
Вучић-Додик: О миру, стабилности, економији, војној неутралности

Вучић-Додик: О миру, стабилности, економији, војној неутралности

Дневник 26.02.2016
Премијер Александар Вучић данас је у Београду разговарао с председником РС Милорадом Додиком, а на прес конференцији након сусрета рекао је да су кључне теме биле - значај очувања мира и стабилности у региону, заједнички… »
Састанак Са Додиком Вучић: Повреде на телима српских службеника у Либији настале су од детонација

Састанак Са Додиком Вучић: Повреде на телима српских службеника у Либији настале су од детонација

Курир 26.02.2016
БЕОГРАД - Премијер Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик нешто после 15 сати одржали су заједничку конференцију за новинаре. Председник Владе Србије рекао је да се резултати обдукције српских и… »
Вучић и Додик данас заједно пред новинарима

Вучић и Додик данас заједно пред новинарима

Актер 26.02.2016
Премијер Србије Александар Вучић и председник Републике Српске Милорад Додик одржаће данас заједничку конференцију за новинаре. Конференција за новинаре биће одржана у 15.00 сати у Прес сали Владе Србије, саопштила је Канцеларија… »

Вести дана »