Повезане вести
Филип Давид за АЈБ: Оградио сам се од Николића, то је нормална ствар
Ал Јазеера 26.02.2016
Филип Давид се на додјели награде за најбољу књигу јавно оградио од присуства предсједника Србије. Пише: Младен Обреновић Књижевник Филип Давид на додјели награде за најбољу књигу у мрежи јавних књижница у Србији јавно се… »
ПОСЛЕ СКАНДАЛА НА ДОДЕЛИ НАГРАДЕ Давидов обрачун са Николићем
Вечерње новости 26.02.2016
Дан Народне библиотеке Србије протекао у знаку скандала. Писац Филип Давид се оградио од присуства председника, уз поштовање институције коју он представља: Морао сам то да учиним и очекивао сам чак и жешће реакције. ДАН… »
Николић о Давиду: Није било потребно храбрости ни васпитања
Н1 Инфо 26.02.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је за Н1, поводом ограђивања овогодишњег добитника награде за Најбољу књигу Филипа Давида од његовог присуства у Народној библиотеци, да "за то није било потребно ни храбрости ни… »
Давид за РСЕ: Нисам могао да прећутим Николићево присуство
Глас Америке 26.02.2016
"Увредио бих своје читаоце и жири да сам отишао са доделе награде. Једина солуција је била да се оградим од присуства председника јер сам заиста мислио да њему ту није место", каже за РСЕ писац Филип Давид. "Увредио бих своје… »
Давид добио награду, али се оградио од присуства Николића
Н1 Инфо 26.02.2016
Овогодишњи добитник награде за Најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији Филип Давид примио је у Народној библиотеци то признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића рекавши да никада… »
Давид примио признање и оградио се од председника Николића
Политика 26.02.2016
Филип Давид отворено изразио неслагање са политиком председника Томислава Николића на обележавању Дана Народне библиотеке. Тасовац оценио да је на овом месту непримерено мешати културу и и политику. Поступак Филипа Давида, на… »
Давид за РСЕ: Нисам могао да прећутим Николићево присуство
Слободна Европа 26.02.2016
"Увредио бих своје читаоце и жири да сам отишао са доделе награде. Једина солуција је била да се оградим од присуства председника Томислава Николића јер сам заиста мислио да њему ту није место. То је једна културна манифестација… »
СКАНДАЛ НА ДОДЕЛИ НАГРАДА ФИЛИП ДАВИД: Ограђујем се од присуства Томислава Николића
Правда 26.02.2016
На централној манифестацији прославе Дана Народне библиотеке и Националног дана књиге, Давид је рекао да он поштује институцију председника, али од деведесетих година није сагласан са говором, политиком и идејама Томислава… »
Филип Давид: Ево зашто сам морао да се оградим од присуства Томислава Николића
Курир 26.02.2016
БЕОГРАД - Књижевник Филип Давид који се данас на додели награде за најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији оградио од присуства председника Томислава Николића на свечаности, изјавио је да је његов поступак поптуно… »
Филип Давид се оградио од присуства Николића
Актер 26.02.2016
Филип Давид примио је данас у Народној библиотеци признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића рекавши да никада није подржавао његову политику. Овогодишњи добитник награде за Најбољу књигу у… »
Филип Давид примио награду, али се оградио од присуства Николића
Мој Нови Сад 26.02.2016
Овогодишњи добитник награде за Најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији Филип Давид примио је у Народној библиотеци то признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића рекавши да никада… »
Николић: Ни храбрости, ни васпитања...
Нови магазин 26.02.2016
Председник Србије је то рекао за Н1 поводом инцидента, када је Давид, примајући награду за Најбољу књигу, рекао да се "ограђује од Николићевог присуства", јер се не слаже са његовом политиком. На централној манифестацији… »
НИ ХРАБРОСТИ, НИ ВАСПИТАЊА! Овако је Томислав Николић реаговао на изјаве српског писца о којима прича Србија
Телеграф 26.02.2016
- Оно што је писац Филип Давид направио у Народној библиотеци Србије није било потребно ни храбрости, ни васпитања - рекао је председник Србије. Председник Србије Томислав Николић изјавио је данас да за оно што је писац Филип… »
Филип Давид: Ограђујем се од присуства председника Николића
Нови магазин 26.02.2016
На централној манифестацији прославе Дана Народне библиотеке и Националног дана књиге, Давид је рекао да он поштује институцију председника, али од деведесетих година није сагласан са говором, политиком и идејама Томислава… »
Николић: Народна библиотека гради лепу слику
Мондо 26.02.2016
Председник Србије рекао на Централној манифестацији поводом обележавања Дана Народне библиотеке и Националног дана књиге да НБС неуморно гради лепу сликлу Србије у свету не заборављајући при том сталну комуникацију са… »
ЛИЧНОСТ ДАНА: Филип Давид се оградио од присуства председника
БизЛифе 26.02.2016
Овогодишњи добитник награде за Најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији Филип Давид примио је данас у Народној библиотеци то признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића рекавши да… »
Филип Давид примио награду и оградио се од Николића
Слободна Европа 26.02.2016
Овогодишњи добитник награде за Најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији Филип Давид примио је у Народној библиотеци то признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића, рекавши да никада… »
Скандал На Додели Награда Филип Давид: Ограђујем се од присуства Томислава Николића
Курир 26.02.2016
БЕОГРАД - Овогодишњи добитник награде за Најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији Филип Давид примио је данас у Народној библиотеци то признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића… »
Филип Давид се оградио од присуства Томислава Николића на додели награде у Народној библиотеци
Радио 021 26.02.2016
Овогодишњи добитник награде за најбољу књигу у мрежи јавних библиотека у Србији Филип Давид примио је данас у Народној библиотеци то признање, али се и оградио од присуства председника Србије Томислава Николића рекавши да… »
Вести дана »

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 19 минутајош 22 повезане

Естонија тражи НАТО консултације после упада Русије у ваздушни простор
BBC News пре 34 минутајош 12 повезаних