Povezane vesti
Razbio Arsenal, Ali Bez Slavlja: Nemam kad, moram na kontrolni
Hot sport 29.02.2016
Osamnaestogodišnji Markus Rašford sa dva gola i jednom asistencijom gotovo sam je pobedio Arsenal u derbiju Premijer lige. Rašford je otkrovenje Luja van Gala, a posle gola na debiju protiv Mitjilanda protiv Arsenala je bio još ubojitiji i sa dva gola… »
Rašford: Ne mogu da slavim, imam kontrolni
Večernje novosti 29.02.2016
Novo čudo od deteta iz Junajteda je posle odlične partije i trijumfa nad Arsenalom otkrilo da ne može da proslavlja pobedu. Čini se da je nova zvezda rođena u Mančesteru. Mladi napadač Junajteda Markus Rašford (18) je već pobrao sve simpatije… »
Nije mogao da slavi debi iz snova u Premijer ligi zbog testa iz hemije!
Sportske.net 29.02.2016
Engleska fudbalska javnost danas bruji o Markusu Rašfordu, a njegov problem je test iz hemije! Ovaj 18-godišnji novi heroj ''Teatra snova'' postigao je dva gola uz asistenciju u pobedi nad Arsenalom, ali nije imao vremena za slavlje, jer je morao da -… »
Zašto novi heroj Mančestera nije slavio? Učio je!
Mondo 29.02.2016
Markus Rašford nije samo "kupio" navijače "crvenih đavola" golovima protiv Midtjilanda i Arsenala... Markus Rašford ekspresno je postao novi ljubimac navijača Mančester junajteda. Posle dva gola Midtjilandu u Ligi Evrope, čime je postao najmlađi… »
Rašford: Ne mogu da slavim, imam kontrolni iz hemije!
Vesti online 29.02.2016
Mladi napadač Mančester Junajteda Markus Rašford, posle briljantnog debija u dresu slavnog engleskog kluba, izjavio je da nema vremena za proslavu jer ima kontrolni iz hemije. - Ne mogu da izađem večeras, sutra me čeka test iz hemije - izjavio je… »
Dok se ceo stadion smejao treneru Mančestera, kolege i sudija gledali su ga kao LUDAKA
24 Sata 29.02.2016
Fudbaleri Mančester Junajteda pobedili su danas na Old Trafordu najvećeg rivala Arsenal sa 3:2 (2:1) u 27. kolu engleske Premijer lige. Tvorac trijumfa bio je mladi napadač Junajteda Markus Rašford, strelac dva gola na svom debiju u engleskom… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Tužilac Međunarodnog krivičnog suda pozvao sve zemlje da sarađuju u hapšenju Netanjahua, Galanta i Deifa
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Politika pre 5 satijoš 2 povezane