Povezane vesti
OD LINČA DO SVETSKE ZVEZDE: Evo šta je Karleuša rekla posle "osvajanja" Oskara! (FOTO) (VIDEO)
Telegraf 29.02.2016
- Niko nema pravo da prisvaja moj rad i naziva ga poslednjim, jer ja sam tek počela - napisala je Jelena. Na 88. dodeli Oskara, nagradu za najbolji dokumentarac dobio je film “Amy” o pokojnoj Ejmi Vajnhaus, u kom su nelegalno iskorišćeni kadrovi koncerta… »
Jelena Karleuša osvojila Oskara, svet više neće biti isti! (VIDEO)
Telegraf 29.02.2016
Dokumentarni film "Amy" o Ejmi Vajnhaus, u kojem su nelegalno iskorišćeni kadrovi sa Karleušinog koncerta na Ušću, dobio je priznanje Američke filmske akademije. Ma koliko to čudno zvučalo ali Jelena Karleuša je noćas osvojila svog prvog “Oskara”… »
Vesti dana »
"Završio bi u zatvoru da nije mene. Šta, dođavola, radiš?": Tramp besneo na Netanjahua preko telefona, cure detalji privatnog razgovora
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Stefanović: Kandidat za ambasadora SAD u Srbiji je „američki Đokić“
N1 Info pre 4 satijoš 38 povezanih
Rusija zasula Ukrajinu raketama i dronovima: Stanovnici Kijeva u žurbi odlazili u skloništa, oblak dima nad gradom
Euronews pre 3 satajoš 39 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Beograd i veći deo Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra
NIN pre 3 satajoš 29 povezanih
MUP: Duža zadržavanja kamiona na granici jer Hrvatska primenjuje novi carinski informacioni sistem
Serbian News Media pre 2 satajoš 21 povezana