Povezane vesti
Jovanović: Razočaran sam, ali ne i ljut
Akter 29.02.2016
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanovic kaže da je razočaran, ali ne i ljut zbog odustajanja DS-a od formiranja zajedničke liste nakon postignutog i potpisanog dogovora o raspodeli mandata. "Jer, učinio sam sve kako bi građanima… »
Ništa Od Jedinstvene Liste: Jovanović i Tadić razočarani
Blic 29.02.2016
Do stvaranja zajedničke liste Demokratske stranke (DS), Socijaldemokratske stranke (SDS) i Liberalno demokratske stranke (LDP) ipak nije došlo, jer je DS odustala od te zamisli. Lideri LDP-a i SDS-a su istakli da su razočarani ishodom, ali i da će… »
Jovanović: Razočaran sam, ali ne i ljut
Politika 29.02.2016
Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanovic kaže da je razočaran, ali ne i ljut zbog odustajanja DS-a od formiranja zajedničke liste nakon postignutog i potpisanog dogovora o raspodeli mandata. „Jer, učinio sam sve kako bi… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti stigli u Novi Sad, dočekao ih veliki broj Novosađana
N1 Info pre 28 minutajoš 18 povezanih
Uhapšen u Velikom Gradištu zbog podmićivanja policajca: Hteo da "pogura" registraciju automobila
Radio 021 pre 3 satajoš 39 povezanih
Dejan Gavrilović "Efektiva": Ovo je bojkot upozorenja – sledeći korak je ozbiljniji (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Studenti beogradskih fakulteta nastavljaju šetnju do Novog Sada, noć proveli u Inđiji
Euronews pre 9 satijoš 37 povezanih