Povezane vesti

"PLjAČKAŠ U KRAVATI" I SPECIJALNI SUD NA KOSOVU: Analitičari veruju!

"PLjAČKAŠ U KRAVATI" I SPECIJALNI SUD NA KOSOVU: Analitičari veruju!

Pravda 01.03.2016
BEOGRAD - Izborom Hašima Tačija za predsednika Kosova stekli su se svi uslovi za početak rada Specijalnog suda za ratne zločine tzv. OVK, smatraju analitičari. Prištinski mediji očekuju prve optužnice u septembru, a sam Tači, koji na dužnost… »
Samoopredeljenje Ne Prihvata Izbor: Tači se sumnjiči za ratne zločine, kriminal i korupciju

Samoopredeljenje Ne Prihvata Izbor: Tači se sumnjiči za ratne zločine, kriminal i korupciju

Kurir 01.03.2016
Opozicija će, kaže, insistirati da ova vlada podnese ostavke kako bi se otvorio put za sprovođenje demokratskih i slobodnih izbora, što bi, kako kaže, stvorilo nove legitimne institucije. VAŠINGTON - Opozicija ne prihvata izbor Hašima Tačija za… »
Tači se sumnjiči za zločine, kriminal, korupciju

Tači se sumnjiči za zločine, kriminal, korupciju

Akter 01.03.2016
Opozicija ne prihvata izbor Hašima Tačija za predsednika Kosova, izjavio je lider opozicionog radikalnog pokreta Samoopredeljenje Visar Imeri uveren da je u taj izbor bio pod pritiskom međunarodne zajednice i ucena poslanika Demokratske partije Kosova… »
Izbor Tačija ubrzava formiranje Specijalnog suda

Akter 01.03.2016
Izborom Hašima Tačija za predsednika Kosova stekli su se svi uslovi za početak rada Specijalnog suda za ratne zločine tzv. OVK, smatraju analitičari. Prištinski mediji očekuju prve optužnice u septembru, a sam Tači, koji na dužnost stupa 7… »

RTS 01.03.2016
Izborom Hašima Tačija za predsednika Kosova stekli su se svi uslovi za početak rada Specijalnog suda za ratne zločine OVK, smatraju analitičari. Prištinski mediji očekuju prve optužnice u septembru, a sam Tači, koji na dužnost stupa 7. aprila… »
Nema pravde bez suđenja Tačiju

Nema pravde bez suđenja Tačiju

Vesti online 01.03.2016
Dok prištinski mediji javljaju da će se prve optužnice pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK podići u septembru, Srbe zanima da li će se na njima naći svi oni u koje porodice ubijenih i kidnapovanih već 16 godina upiru prstom. Jedan od njih… »

Vesti dana »