Povezane vesti
Nikolina Kovač: Ovo sam dugo krila od javnosti
Story 01.03.2016
Popularna pevačica je iznenadila mnoge kada nam je otkrila ovaj detalj... Nikolina Kovač iz Sarajeva ostavila je neizbrisiv trag na regionalnom takmičenju “Zvezde Granda” svojom pojavom, vokalom, i harizmom, postavila je visoke standarde. Ostvarena je i… »
Sarajka Iz Zvezda Granda: Niko ne zna da sam ja u stvari...
Kurir 01.03.2016
Nikolina Kovač iz Sarajeva ostavila je neizbrisiv trag na regionalnom takmičenju “Zvezde Granda” svojom pojavom, vokalom, i harizmom, postavila je visoke standarde. . Ostvarena je i kao supruga i majka, a upravo svog sina smatra svojim najvećim ponosom… »
Vesti dana »
"Uzimao sam veće doze" Tramp se konačno oglasio o misterioznim modricama na rukama o kojima je ceo svet brujao (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Ogroman dekolte Edite za reprizu Nove godine Sve vreme pazila da ne pokaže previše: Pozadi sve golo, a napred bomba (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 8 satijoš 1 povezana