Povezane vesti
Tomić siguran da neće biti penala
Politika 01.03.2016
Partizanovi fudbaleri u četvrtfinalu Kupa Srbije dočekuju Radnički (18 č). Posle „večitog” derbija u kojem Partizan nije dobio penal koji je tražio, u njegovom taboru se nadaju da jedanaesteraca neće biti danas u četvrtfinalu Kupa Srbije… »
Tomić: Glođović me je izbacio iz cipela
Večernje novosti 01.03.2016
Gledao sam sve i naravno da zameram sebi, jer nisam čovek takvih reakcija, ali da li posle takvih situacija treba ćutati ili čestitati - pita se trenre Partizana. DERBI je završen u subotu nešto pre 19.00 na travnatom tepihu, ali u medijima i dalje… »
KUP SRBIJE: Nišlije u praznoj Humskoj (18,00 - SASTAVI)
Sportski žurnal 01.03.2016
Derbi u arhivi, kup na tapetu. Bar bi tako želeo Ivan Tomić. Samo, kad bi to bilo tek tako? Otud, priča trenera Partizana, tri dana posle poraza od Crvene zvezde i dan uoči megdana sa Radničkim, često vijuga s koloseka na kolosek. - Izuzetno… »
Tomić: "Penal? Dobro smo prošli, bio je kontrafaul!"
Sportske.net 01.03.2016
Uoči sutrašnjeg četvrtfinalnog duela u Kupu Srbije sa Radničkim iz Niša, trener Partizana Ivan Tomić govorio je i o dešavanjima na "večitom derbiju". Posebno je bio interesantan osvrt na nedosuđen penal za crno-bele. Trener Partizana Ivan Tomić… »
Tomić: Zameram sebi zbog reakcije kod nedosuđenog penala, ali... izbačen sam iz cipela
Sportal blic 01.03.2016
Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da, ako se uzmu u obzir samo fudbalski momenti, ima puno razloga da bude ponosan na igru svojih izabranika u 150. večitom derbiju. Foto: O. Bunić / RAS Srbija Ivan Tomić "Dali smo sve od sebe, ali na neke… »
Vesti dana »
Protest na Slaviji protekao mirno: Najglasnija tišina do sad za 15 stradalih u Novom Sadu
Danas pre 4 minutajoš 54 povezane
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
N1 Info pre 2 satajoš 8 povezanih
Forbs: Novi dokumenti potvrđuju da je Starting bio odgovoran za renoviranje stanice
Nova ekonomija pre 8 satijoš 2 povezane
Svetske agencije: Desetine hiljada ljudi na protestima u Srbiji protiv populističkog predsednika
N1 Info pre 33 minutajoš 18 povezanih