Povezane vesti

Tomić siguran da neće biti penala

Tomić siguran da neće biti penala

Politika 01.03.2016
Partizanovi fudbaleri u četvrtfinalu Kupa Srbije dočekuju Radnički (18 č). Posle „večitog” derbija u kojem Partizan nije dobio penal koji je tražio, u njegovom taboru se nadaju da jedanaesteraca neće biti danas u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Radničkog… »
Tomić: Glođović me je izbacio iz cipela

Tomić: Glođović me je izbacio iz cipela

Večernje novosti 01.03.2016
Gledao sam sve i naravno da zameram sebi, jer nisam čovek takvih reakcija, ali da li posle takvih situacija treba ćutati ili čestitati - pita se trenre Partizana. DERBI je završen u subotu nešto pre 19.00 na travnatom tepihu, ali u medijima i dalje… »
KUP SRBIJE: Nišlije u praznoj Humskoj (18,00 - SASTAVI)

KUP SRBIJE: Nišlije u praznoj Humskoj (18,00 - SASTAVI)

Sportski žurnal 01.03.2016
Derbi u arhivi, kup na tapetu. Bar bi tako želeo Ivan Tomić. Samo, kad bi to bilo tek tako? Otud, priča trenera Partizana, tri dana posle poraza od Crvene zvezde i dan uoči megdana sa Radničkim, često vijuga s koloseka na kolosek. - Izuzetno poštujem… »
Tomić: "Penal? Dobro smo prošli, bio je kontrafaul!"

Tomić: "Penal? Dobro smo prošli, bio je kontrafaul!"

Sportske.net 01.03.2016
Uoči sutrašnjeg četvrtfinalnog duela u Kupu Srbije sa Radničkim iz Niša, trener Partizana Ivan Tomić govorio je i o dešavanjima na "večitom derbiju". Posebno je bio interesantan osvrt na nedosuđen penal za crno-bele. Trener Partizana Ivan Tomić rekao je… »
Tomić: Zameram sebi zbog reakcije kod nedosuđenog penala, ali... izbačen sam iz cipela

Tomić: Zameram sebi zbog reakcije kod nedosuđenog penala, ali... izbačen sam iz cipela

Sportal blic 01.03.2016
Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da, ako se uzmu u obzir samo fudbalski momenti, ima puno razloga da bude ponosan na igru svojih izabranika u 150. večitom derbiju. Foto: O. Bunić / RAS Srbija Ivan Tomić "Dali smo sve od sebe, ali na neke… »

Vesti dana »

(VIDEO) Jokić igrao kraljevski, Sakramento preslab za Denver

(VIDEO) Jokić igrao kraljevski, Sakramento preslab za Denver

Sport klub pre 19 minutajoš 38 povezanih
Kapitenska podvala, srećom, nije propala

Kapitenska podvala, srećom, nije propala

B92 pre 19 minutajoš 18 povezanih
Kakvo nas vreme danas očekuje?

Kakvo nas vreme danas očekuje?

Nedeljnik pre 1 satjoš 13 povezanih