Povezane vesti
Petrović: Vreme je za snove o prstenu u WNBA ligi
Press 01.03.2016
Srpska košarkašica Sonja Petrović, izjavila je da se odlučila za odlazak u WNBA ligu, u ekipi Feniks Merkjuri, jer želi da ostvari jedini preostali san - osvajanje šampionskog prstena u najjačoj konkurenciji. "U Evropi sam osvojila skoro sve što može da… »
Petrovićeva u Feniks Merjkuri (WNBA): Sonja sanja prsten
Večernje novosti 01.03.2016
Ako bi ja, kao vrhunska evropska igračica, trebalo da se plašim konkurencije, onda ne bi trebalo ni da idem u WNBA - samouverena je srpska reprezentativka. SONjA Petrović je u Evropi osvojila skoro sve što je moglo da se osvoji. Sada je na redu Amerika… »
Sonja Petrović: U Evropi sam osvojila sve, red je na WNBA prsten
Hot sport 01.03.2016
Srpska košarkašica Sonja Petrović izjavila je da se odlučila za odlazak u WNBA ligu, u ekipi Feniks Merkjuri, jer želi da ostvari jedini preostali san - osvajanje šampionskog prstena u najjačoj konkurenciji. – U Evropi sam osvojila skoro sve što može da… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog ostaje u zgradi fakulteta, nada se da će današnji protest biti mirniji
Radio 021 pre 23 minutajoš 25 povezanih

Poslednji raport iz Rige pred juriš na zlato, pogledajte šta rade igrači Srbije VIDEO
Nova pre 7 minutajoš 30 povezanih

Miljenik Delija uputio reči podrške igračima zvezde: „Držite glavu gore“ deca poručuju: „Vi ste tu zbog nas!“
Hot sport pre 0 minutajoš 68 povezanih