Povezane vesti

Dadilja iz pakla priznala zločin: Alah mi je naredio da odsečem glavu devojčici (VIDEO)

Dadilja iz pakla priznala zločin: Alah mi je naredio da odsečem glavu devojčici (VIDEO)

Pravda 02.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova (38) potpuno prihvata krivicu za brutalno ubistvo četvorogodišnje devojčice koju je čuvala i započela štrajk glađu. Bobokulova, i sama majka trojice dečaka, dolazeći u sud rekla je novinarima da joj je "Alah naredio" da… »
Da li je moguće? Ovo je lice monstruma FOTO, VIDEO

Da li je moguće? Ovo je lice monstruma FOTO, VIDEO

Mondo 02.03.2016
Nasmejana i dobro raspoložena, dadilja koja je izvršila stravičan zločin u Moskvi kada je odsekla glavu detetu, pojavila se danas na sudu. Čak je i mahala novinarima! Gjuljčehra Bobohulova (38), poreklom iz Uzbekistana, rekla je novinarima ispred… »
Dadilja koja je odsekla glavu devojčici imala saučesnike

Dadilja koja je odsekla glavu devojčici imala saučesnike

Radio 021 02.03.2016
Rusko tužilaštvo saopštilo je danas da je dadilja koja je najpre ubila četvorogodišnju devojčicu u Moskvi, a potom joj odsekla glavu, najverovatnije imala saučesnike. Gjuljčehra Bobohulova (38), poreklom iz Uzbekistana pojavila se u ponedeljak sa… »
Dadilja: To što sam uradila naredio Alah

Dadilja: To što sam uradila naredio Alah

Akter 02.03.2016
Dadilja iz Uzbekisatana, koja je brutalno ubila četvorogodišnju devojčicu a zatim se sa glavom deteta u ruci kretala ulicama Moskve, izjavila je danas da joj je "Alah naredio" da to uradi. Gulčehra Bobokulova, 38-godišnja majka tri sina, rekla je to… »
(Video) Dadilja Iz Pakla Pred Sudijom: Alah mi je naredio da maloj Nastji odsečem glavu!

(Video) Dadilja Iz Pakla Pred Sudijom: Alah mi je naredio da maloj Nastji odsečem glavu!

Kurir 02.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova (38) potpuno prihvata krivicu za brutalno ubistvo četvorogodišnje devojčice koju je čuvala i započela štrajk glađu. Bobokulova, i sama majka trojice dečaka, dolazeći u sud rekla je novinarima da joj je "Alah naredio" da… »

Vesti dana »