Povezane vesti
Dadilja iz pakla priznala zločin: Alah mi je naredio da odsečem glavu devojčici (VIDEO)
Pravda 02.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova (38) potpuno prihvata krivicu za brutalno ubistvo četvorogodišnje devojčice koju je čuvala i započela štrajk glađu. Bobokulova, i sama majka trojice dečaka, dolazeći u sud rekla je novinarima da joj je "Alah naredio" da… »
Da li je moguće? Ovo je lice monstruma FOTO, VIDEO
Mondo 02.03.2016
Nasmejana i dobro raspoložena, dadilja koja je izvršila stravičan zločin u Moskvi kada je odsekla glavu detetu, pojavila se danas na sudu. Čak je i mahala novinarima! Gjuljčehra Bobohulova (38), poreklom iz Uzbekistana, rekla je novinarima ispred… »
Dadilja koja je odsekla glavu devojčici imala saučesnike
Radio 021 02.03.2016
Rusko tužilaštvo saopštilo je danas da je dadilja koja je najpre ubila četvorogodišnju devojčicu u Moskvi, a potom joj odsekla glavu, najverovatnije imala saučesnike. Gjuljčehra Bobohulova (38), poreklom iz Uzbekistana pojavila se u ponedeljak sa… »
Dadilja: To što sam uradila naredio Alah
Akter 02.03.2016
Dadilja iz Uzbekisatana, koja je brutalno ubila četvorogodišnju devojčicu a zatim se sa glavom deteta u ruci kretala ulicama Moskve, izjavila je danas da joj je "Alah naredio" da to uradi. Gulčehra Bobokulova, 38-godišnja majka tri sina, rekla je to… »
(Video) Dadilja Iz Pakla Pred Sudijom: Alah mi je naredio da maloj Nastji odsečem glavu!
Kurir 02.03.2016
Gjuljčehra Bobokulova (38) potpuno prihvata krivicu za brutalno ubistvo četvorogodišnje devojčice koju je čuvala i započela štrajk glađu. Bobokulova, i sama majka trojice dečaka, dolazeći u sud rekla je novinarima da joj je "Alah naredio" da… »
Vesti dana »
Goran Ješić predstavio svoju političku inicijativu: Režima se više niko ne plaši, plamen solidarnosti se širi Srbijom
Danas pre 12 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Borbe oko Kijeva i reke Dnjepar; Orban: O sankcijama Rusiji posle Trampove inauguracije
RTV pre 35 minutajoš 4 povezane
Masovan ukrajinski napad na Orel: Požar u ruskom skladištu nafte (foto/video)
Pravda pre 17 minutajoš 1 povezana
Olaf Šolc: Napad na božićnom sajmu u Magdeburgu biće detaljno istražen
Danas pre 11 satijoš 2 povezane