Povezane vesti
SAD BI ZABRANIO PREDIZBORNE KOALICIJE: Razočarani Dačić osuo po PUPS-u!
Pravda 02.03.2016
Lider SPS-a Ivica Dačić rekao je da bi zabranio predizborne koalicije i rekao da ima razloga da se ljuti na donedavne partnere iz PUPS-a. Kako je rekao, lider PUPS-a Milan Krkobabić ga nije ni obavestio o odluci da stranka penzionera na predstojeće… »
Dačić protiv predizbornih koalicija
Politika 02.03.2016
Imam razloga da se ljutim na vas, jer me ni telefonom niste obavestili da ste otišli u koaliciju sa SNS-om i voleo bih da sami izađete na izbore, poručio je ministar spoljnih poslova i lider SPS-a poslanici PUPS-a Gordani Banac. Kratka polemika u… »
Dačić: Glasao sam za Tadića 2012. godine
Akter 02.03.2016
Potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić rekao je danas tokom skupštinske rasprave da je 2012. godine glasao za Borisa Tadića na predsedničkim izborima. Tokom rasprave o izboru novog ministra odbrane, Dačić je polemisao sa poslanikom SDS Markom… »
Dačić bi zabranio predizborne koalicije: PUPS treba da se stidi
Vesti online 02.03.2016
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da se protivi predizbornim koalicijama jer, kako smatra, svaka stranka bi na izbore trebalo da izađe sama da bi se videlo koliku stvarno podršku građana ima, pa "kom opanci, a kom obojci". On bi, da se pita, sve… »
Haos U Skupštini: Dačić: PUPS bi trebalo da je sramota, ni telefonom me nisu obavestili o priklanjanju SNS-u
Blic 02.03.2016
Polemika u Skupštini, koja je počela od pomena penzija, došla je gotovo do usijanja gde su se kritici poslanika iz SDS-a na račun lidera SPS-a Ivice Dačića priključili i poslanici iz PUPS-a i SNS-a. Maja Gojković trenutno zahteva od svih da… »
Dačić: Glasao sam za Tadića 2012. godine
Novi magazin 02.03.2016
Tokom rasprave o izboru novog ministra odbrane, Dačić je polemisao sa poslanikom SDS Markom Ðurišićem koji je, između ostalog, kritikovao socijaliste zbog "menjanja strane", odnosno zato što su se 2012. nakon izbora najpre dogovarali o vladi s… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest u Beogradu, dan posle: Građani prijavljuju posledice „zvučnog topa“, što pre reagovati ako ste doživeli akustičnu traumu
Nova pre 26 minutajoš 5 povezanih

Uživo više od 50 ljudi izgorelo u diskoteci! Užas u Severnoj Makedoniji: Buknuo stravičan požar u klubu, ima mnogo povređenih, sumnja se da je ovo uzrok (video)
Blic pre 26 minutajoš 56 povezanih

VIDEO: Šta je zvučni top upotrebljen na skupu u Beogradu, što MUP i Vučić poriču
Radio 021 pre 31 minutajoš 12 povezanih

Direktor policije Vasiljević: MUP nije koristio zvučni top, na skupu u Beogradu bilo 107.000 ljudi
Radio 021 pre 44 minutajoš 7 povezanih