Povezane vesti

Skot i Dačić o stradanju diplomata

Skot i Dačić o stradanju diplomata

Glas Amerike 04.03.2016
Istraga o pogibiji dvoje službenika srpske ambasade u Libiji i dalje traje. O tome su danas odvojeno govorili ambasador SAD u Srbiji i šef srpske diplomatije... Ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot izjavio je da istraga o pogibiji dvoje službenika srpske… »
Skat: Traje istraga o pogibiji srpskih diplomata

Skat: Traje istraga o pogibiji srpskih diplomata

Akter 04.03.2016
Ambasador SAD Kajl Skat izjavio je da istraga o pogibiji dvoje radnika srpske ambasde u Libiji još traje. Skat je ponovio da su izjave koje su došle iz Pentagona o tome da srpski državljani nisu stradali u bombardovanju američkih snaga, nisu bile… »
Skat: Vodi se istraga o bombardovanju terorističke baze

Skat: Vodi se istraga o bombardovanju terorističke baze

Dnevnik 04.03.2016
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat izjavio je danas da je u toku istraga o bombardovanju terorističke baze u libijskom gradu Sabrati, gde su poginuli službenici. srpske ambasade Slađana Stanković i Jovica Stepić. Čekamo rezultate. Ne očekujem… »
Ambasador Skat: Istraga o pogibiji državljana Srbije još traje

Ambasador Skat: Istraga o pogibiji državljana Srbije još traje

Slobodna Evropa 04.03.2016
Ambasador SAD Kajl Skat izjavio je danas da istraga o pogibiji dvoje radnika ambasde Srbije u Libiji još traje. "Čekamo rezultate. Ja ne očekujem da će to biti sjutra ili prekosjutra, nego treba da dodjemo do cijele istine oko toga", kazao je Skat… »
Skot: Istraga o pogibiji srpskih državljana još traje

Skot: Istraga o pogibiji srpskih državljana još traje

RTV 04.03.2016
BEOGRAD - Ambasador SAD Kajl Skot izjavio je danas da istraga o pogibiji dvoje radnika srpske ambasde u Libiji još traje. "Čekamo rezultate. Ja ne očekujem da će to biti sutra ili prekosutra, nego treba da dođemo do cele istine oko toga", kazao je… »
Američka istraga pogibije srpskih diplomata još traje

Američka istraga pogibije srpskih diplomata još traje

N1 Info 04.03.2016
Ambasador SAD Kajl Skat kaže da istraga o pogibiji dvoje radnika srpske ambasde u Libiji još traje. "Čekamo rezultate. Ja ne očekujem da će to biti sutra ili prekosutra, nego treba da dođemo do cele istine oko toga", kazao je on novinarima u… »

Vesti dana »