Povezane vesti
Petra Cvijić: "Sa Vučićem su se obračunavali preko mene, pretili mi i proganjali me"
Blic 04.03.2016
Četiri godine posle saobraćajne nesreće koja joj je promenila život i mesec dana posle oslobađajuće presude, voditeljka RTS Petra Cvijić za Nedeljnik prvi put priča sve o slučaju u koje su godinama bile uprte oči javnosti. U zvaničnoj presudi… »
Petra Cvijić: Zbog Vučića hteli da me siluju i ubiju!
Vesti online 04.03.2016
Četiri godine posle saobraćajne nesreće koja joj je promenila život i mesec dana posle oslobađajuće presude, voditeljka RTS Petra Cvijić prvi put priča sve o slučaju u koje su godinama bile uprte oči javnosti. - Nekoliko meseci nakon prve… »
Petra Cvijić Progovorila: Hteli su da me siluju zbog Vučića
Kurir 04.03.2016
Nakon prve oslobađajuće presude za saobraćajku u kojoj je poginuo Slobodan Bajić napisano je da je premijer u vezi sa mnom i da se lično postarao za ishod presude. Tada su mi pretili ubistvom, nazivali me prostitutkom, kaže voditeljka RTS. BEOGRAD -… »
Vesti dana »
Tramp potvrdio: Jedna od prvih mera biće povećanje carina na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Beta pre 57 minutajoš 19 povezanih
Šamar kakav Denver ne pamti! Nikola Jokić se crveni od stida posle istorijske blamaže
Večernje novosti pre 28 minutajoš 8 povezanih
Najtopliji dan u ovoj sedmici, ali stiže naoblačenje i pad temperature
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane
Cela hala ustala zbog Bogdana, a on se dečački smeje! Pogledajte fintu iz bloka koju je prodao u NBA
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 1 satjoš 3 povezane