Povezane vesti
Neće U Penziju: Predsednik Zimbabvea pretio novinaru jer ga je pitao kad odlazi sa vlasti
Blic 04.03.2016
Predsednik Zimbamvea Robert Mugabe (92) pretio je batinama jednom novinaru državne televizije koji se usudio da ga pita kada odlazi u penziju. "Hoćeš da te udarcem oborim na pod da bi ti shvatio da sam ja i dalje ovde?", prenosi AP Mugabeove reči koje su… »
Mugabe Pretio Novinaru: Hoćeš da te nokautiram da shvatiš zašto sam i dalje šef države?
Kurir 04.03.2016
Nesrećni novinar je samo pitao vremešnog predsednika Zimbabvea (92) kada će u penziju. Predsednik Zimbamvea Robert Mugabe (92) pretio je batinama novinaru državne televizije koji se usudio da ga pita kada odlazi u penziju. Zimbabwe's Mugabe will not pick… »
Vesti dana »

Puštena u rad treća deonica od novog sada do Subotice: Vojvodina brzom prugom povezana sa Beogradom u minutima
Mondo pre 4 satijoš 61 povezana

Povučena nominacija Marka Brnovića, tužioca koji je istraživao izbornu krađu u SAD 2020.
Nedeljnik pre 25 minutajoš 20 povezanih

Trampov ultimatum Hamasu: „Ako ne pristanete do nedelje u 18 časova, izbiće pakao“
Nedeljnik pre 2 satajoš 24 povezane

Izraelski ministar se rugao uhapšenim aktivistima s flotile: "Pogledajte ih, oni su teroristi i pristalice ubica"! (video)
Kurir pre 1 satjoš 26 povezanih

Smrzavanje i tokom čitave noći! Oglasio se RHMZ: Noćas oblačno i hladno, uz slabu kišu na planinama sneg nastavlja da pada
Dnevnik pre 20 minutajoš 23 povezane