Povezane vesti
Ubio Se I Ostavio Vlastima Poruku: Zaposlite mi decu i neka mi svi oproste
Kurir 05.03.2016
Goražde je u šoku nakon samoubistva 48-godišnjeg Muhameda Homoraša koji je sebi oduzeo život juče na gradskom groblju Kolijevke, nakon što je obišao grobove poginule braće. Istraga o ovom događaju je okončana, potvrdio je medijima tužilac… »
Tražio da mu zaposle decu, pa pucao sebi u glavu
Alo 05.03.2016
Stravična tragedija dogodila se na groblju u Goraždu, kada je stariji muškarac pucao sebi u glavu iz puške, nesrećan što mu deca nemaju posao. Muhamed Homoraš (48) juče je oko podneva izvršio samoubistvo u gradskom groblju Kolijevke u Goraždu… »
Nađite Posao Mojoj Deci, Molim Vas: Muškarac napisao oproštajno pismo, pa pucao sebi u glavu!
Telegraf 05.03.2016
Njega je, neposredno pre samoubistva, ugledao radnik komunalnog preduzeća koji kaže da se Muhamed par puta vraćao u svoj automobil marke "golf", verovatno kako bi napisao pismo, a onda je izašao i iz gepeka nešto izvadio. Zatim je pucao sebi u glavu… »
Očajni otac ostavio poruku: "Zaposlite mi decu" pa pucao sebi u glavu
Večernje novosti 05.03.2016
Muhamed Homoraš (48) je oko podneva izvršio samoubistvo u gradskom groblju Kolijevke u Goraždu. Muhamed Homoraš (48) juče je oko podneva izvršio samoubistvo u gradskom groblju Kolijevke u Goraždu. Obišao je nišane svoje braće, napisao… »
Vesti dana »
Aktivista uhapšen na protestu u Novom Sadu doveden u zatvor na Klisi, njegove kolege poručuju: „Privodi ga Informer i Dragan J. Vučićević“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 7 povezanih
Roditelji beba zakopanih u Hrvatskoj članovi sekte: "Hoda po selu u crnoj haljini, smrt dece smatraju Božjom voljom"
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Hodža: Moguća nova hapšenja u vezi sa napadom na kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 13 satijoš 7 povezanih