Povezane vesti
Od 15. marta prijave zaposlenih u PIO elektronskim putem
Nova ekonomija 07.03.2016
Od 15. marta svi poslodavci moći će na sajtu PIO fonda da popune i predaju elektronski obrazac M4, s podacima o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini. "Zašto se čekalo ovako dugo, ja zaista ne znam, ali važno je da su šalteri u PIO Fondu za… »
Od 15. marta elektronske prijave M4 obrasca
Beta 07.03.2016
Poslodavci i preduzetnici će od 15. marta moći elektronski da predaju M4 obrazac, koji sadrži podatke o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini, što će doprineti smanjenju čekanja na šalterima PIO Fonda i uštedama u poslovanju privrede, rečeno je… »
Šalteri postaju "mračna prošlost", prijave zarada i staža uskoro preko interneta
Blic 07.03.2016
Od 15. marta svi poslodavci moći će na sajtu PIO fonda da popune i predaju elektronski obrazac M4, s podacima o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini. - Zašto se čekalo ovako dugo, ja zaista ne znam, ali važno je da su šalteri u PIO Fondu za… »
Šalteri u PIO Fondu su prošlost
Akter 07.03.2016
Od 15. marta svi poslodavci moći će na sajtu PIO fonda da popune i predaju elektronski obrazac M4, s podacima o zaradama i stažu zaposlenih u prethodnoj godini. "Zašto se čekalo ovako dugo, ja zaista ne znam, ali važno je da su šalteri u PIO Fondu za… »
Vesti dana »

Prognoza vremena u Srbiji: narandžasti meteoalarm za četvrtak zbog nepogoda sa gradom i olujnim vetrom
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 59 povezanih

Protest roditelja zbog novog direktora škole "Pavle Savić" – Ministarstvo osudilo "upad u školu i nasilničko ponašanje"
RTS pre 1 satjoš 30 povezanih

Protesti u Nepalu doveli do ostavke premijera i političke krize
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 51 povezana

Veliki sukobi Francuza sa policijom, uz blokade i paljenje vatre protiv odluka Vlade
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih

Fon der Lajen zaobišla Srbiju u govoru, evroposlanici kažu da je Srbija za njih važna
Nedeljnik pre 35 minutajoš 72 povezane