Povezane vesti
'Investitori iz SAD proveraju mogućnost investiranja u Srbiju'
Nova ekonomija 08.03.2016
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat kaže da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu. Fiskalne reforme su već uzele maha i ljudi to prepoznaju i… »
Skot: Reforme privlače investicije
RTV 08.03.2016
KOPAONIK - Američki ambasador u Srbij Kajl Skot izjavio je danas na marginama biznis foruma na Kopaoniku da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu… »
Reforme pomažu privlačenju investicija
Akter 08.03.2016
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas na marginama biznis foruma na Kopaoniku da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu. Fiskalne… »
Vesti dana »
Vučić: Ne mogu da govorim ko će kupiti ruski udeo u NIS-u dok to ne bude poslato OFAC-u
Beta pre 3 minutajoš 39 povezanih
Vanredno zasedanje Skupštine Srbije; Mrdić: Nisam predložio ukidanje Javnog tužilaštva za organizovani kriminal
RTV pre 3 minutajoš 55 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 13 minuta
"Dotakli smo dno" Đorđe David zgrožen zbog napada blokadera na Anu Bekutu: Ovo je sramota
Kurir pre 48 minutajoš 44 povezane