Povezane vesti
'Investitori iz SAD proveraju mogućnost investiranja u Srbiju'
Nova ekonomija 08.03.2016
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat kaže da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu. Fiskalne reforme su već uzele maha i ljudi to prepoznaju i… »
Skot: Reforme privlače investicije
RTV 08.03.2016
KOPAONIK - Američki ambasador u Srbij Kajl Skot izjavio je danas na marginama biznis foruma na Kopaoniku da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu… »
Reforme pomažu privlačenju investicija
Akter 08.03.2016
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas na marginama biznis foruma na Kopaoniku da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu. Fiskalne… »
Vesti dana »
Dijana Hrka nastavila štrajk glađu, ispred Skupštine mirno, Takovska i Bulevar kralja Aleksandra prohodni za saobraćaj
RTV pre 10 satijoš 36 povezanih
Čelsi ubedljiv protiv Vulverhemptona za drugo mesto na tabeli
Radio sto plus pre 2 satajoš 38 povezanih
Novak Đoković doneo konačnu odluku posle Atine: Evo da li će nastupiti na Završnom turniru u Torinu
Telegraf pre 1 danjoš 76 povezanih
Milojević vidi šta čeka Zvezdu sa Arnautovićem: "Marko ima još puno toga da nam da"
Mondo pre 5 satijoš 34 povezane