Povezane vesti
'Investitori iz SAD proveraju mogućnost investiranja u Srbiju'
Nova ekonomija 08.03.2016
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skat kaže da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu. Fiskalne reforme su već uzele maha i ljudi to prepoznaju i… »
Skot: Reforme privlače investicije
RTV 08.03.2016
KOPAONIK - Američki ambasador u Srbij Kajl Skot izjavio je danas na marginama biznis foruma na Kopaoniku da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu… »
Reforme pomažu privlačenju investicija
Akter 08.03.2016
Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot izjavio je danas na marginama biznis foruma na Kopaoniku da su ekonomski odnosi Srbije i SAD već dobri a da reforme koje sprovodi vlada pomažu u privlačenju novih investicija. "Mislim da reforme pomažu. Fiskalne… »
Vesti dana »

Kristijan Golubović je pobednik "Farme 8": Imao više glasova od Pece i osvojio 20.000 evra (video)
Blic pre 58 minutajoš 7 povezanih

Vremenska prognoza za 15. jun: U Srbiji danas sveže jutro, tokom dana sunčano i toplo
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Uživo vojna Parada u Americi Tramp salutira i podiže pesnicu dok su u toku protesti protiv njega na više od 2.100 lokacija u svih 50 država (foto, video)
Blic pre 58 minutajoš 3 povezane

„Da se dobro upamti kao najvažnija lekcija iz patriotskog vaspitanja“: Održana komemorativna akademija povodom 26 godina od Bitke na Košarama (FOTO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 3 satajoš 1 povezana