Povezane vesti

SAMO SA VIZAMA: Zatvara se balkanska ruta za migrante

Pravda 08.03.2016
Balkanska ruta za migrante biće momentalno zatvorena. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije obavešteno je od Hrvatske da Slovenija od ponoći počinje da primenjuje novi režim ulaska u šengensku zonu, kao i da neće primati izbeglice bez validnih… »

Srbija: Zatvara se balkanska ruta

Glas Amerike 08.03.2016
MUP Srbije saopštio je da se od ponoći praktično zatvara balkanska ruta, pošto Slovenija počinje da primenjuje novi režim ulaska migranata u Šengen zonu. "Imajući u vidu novi režim koji je primenila članica Evropske unije, Srbija ne može… »

MUP Srbije: Zatvorena "balkanska ruta"

Vesti online 08.03.2016
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je večeras da će Srbija posle odluke Slovenije o zatvaranju "balkanske rute", sve mere o migrantima usaglašavati sa Evropskom unijom i recipročno ih primenjivati na svojim južnim i istočnim… »

Zatvara se „balkanska ruta“ za izbeglice, slede recipročne mere

Dnevnik 08.03.2016
MUP Srbije saopštio je da se od ponoći praktično zatvara „balkanska ruta”, pošto Slovenija počinje da primenjuje novi režim ulaska migranata u. Šengensku zonu. MUP navodi da je dobio obaveštenje od Hrvatske da Slovenija od ponoći počinje da… »

Kraj balkanske rute, Slovenija u ponoć zatvara granicu

RTS 08.03.2016
Slovenija od ponoći više neće primati migrante bez validnih pasoša i viza, čime će praktično biti zatvorena "balkanska ruta", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Srbija će posle te odluke sve mere usaglašavati sa Evropskom… »

MUP: Zatvara se balkanska ruta

B92 08.03.2016
Beograd -- MUP Srbije saopštilo je da se od ponoći praktično zatvara balkanska ruta, pošto Slovenija počinje da primenjuje novi režim ulaska migranata u Šengensku zonu. MUP navodi da je dobilo obaveštenje od Hrvatske da Slovenija od ponoći… »

Migranti više ne mogu da idu preko Balkana

Večernje novosti 08.03.2016
I Srbija spušta rampu posle odluke Slovenije da pooštri režim prema izbeglicama. Primenjivaćemo mere EU na međi sa Bugarskom i BJRM. BRISEL OD STALNOG DOPISNIKA BALKANSKi put za migrante je zatvoren! Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbija sinoć je… »

MUP Srbije: Zatvara se Balkanska ruta

Slobodna Evropa 08.03.2016
Slovenija od ponoći počinje da primenjuje novi režim ulaska u Šengensku zonu i neće primati migrante bez validnih viza i pasoša, saopštilo je večeras Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije (MUP). U saopštenju je navedeno da je takvo… »

MUP: Zatvara se balkanska ruta

Novi magazin 08.03.2016
Kako se navodi u saopštenju, Hrvatska je obavestila MUP Srbije da članica EU Slovenija od ponoći počinje da primenjuje novi režim ulaska u Šengensku zonu, kao i da neće primati migrante, bez validnih viza i pasoša. "Time se praktično zatvara… »

OD PONOĆI ZATVARANJE BALKANSKE RUTE MUP: Srbija će primenjivati recipročne mere

Blic 08.03.2016
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je večeras da će Srbija posle odluke Slovenije o zatvaranju "balkanske rute", sve mere o migrantima usaglašavati sa Evropskom unijom i recipročno ih primenjivati na svojim južnim i istočnim… »

Kraj Balkanske Rute: Slovenija zatvorila granicu za migrante, uskoro i Srbija

Kurir 08.03.2016
BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije obavešteno je od Hrvatske da članica Evropske unije Slovenija od ponoći počinje da primenjuju novi režim ulaska u Šengensku zonu. Oni neće primati migrante, bez validnih viza i pasoša… »

GOTOVO: Od noćas zatvorena Balkanska ruta

Mondo 08.03.2016
Hrvatska je obavestila srpski MUP da ta zemlja i Slovenija od ponoći počinju da primenjuje novi režim ulaska u Šengensku zonu. Foto: AP Photo/Markus Schreiber Dete na granici Hrvatske i Slovenije. Ubuduće se neće primati emigranti bez validnih viza… »

Vesti dana »