Povezane vesti

General Đukić ostaje u istražnom zatvoru

N1 Info 09.03.2016
Županijski sud u Splitu odredio je u četvrtak zadržavanje u istražnom zatvoru penzionisanog generala bivše JNA Borislava Đukića pošto ga je Crna Gora izručila Hrvatskoj. Đukić, koji je državljanin Srbije, uhapšen je sredinom prošle godine u… »

Crna Gora izručila Hrvatskoj bivšeg generala Borislava Đukića

Slobodna Evropa 09.03.2016
Crna Gora izručila je Hrvatskoj srpskog državljanina, umirovljenog generala Borislava Đukića, kojem je splitski Županijski sud odredio istražni zatvor. On je u Hrvatskoj optužen za ratni zločin - da je siječnja 1993 naredio uništavanje brane na… »

Generalu Đukiću određen istražni zatvor

Alo 09.03.2016
Splitski Županijski sud odredio je penzionisanom generalu bivše JNA Borislavu Đukiću istražni zatvor zbog navodno počinjenog ratnog zločina nad civilima počinjenog u ratu devedesetih godina prošlog veka. Đukić se od sinoć nalazi u splitskom… »

Split: Borislavu Đukiću određen istražni pritvor

Slobodna Evropa 09.03.2016
Splitski Županijski sud odredio je penzionisanom generalu bivše JNA Borislavu Đukiću, osumnjičenom za ratni zločin nad civilima i rušenje brane Peruča devedesetih, istražni zatvor. Đukić se od sinoć nalazi u splitskom zatvoru, nakon što ga je… »

Saslušan U Splitu: Generalu Đukiću određen pritvor

Kurir 09.03.2016
SPILT - Splitski Županijski sud odredio je penzionisanom generalu bivše JNA Borislavu Đukiću istražni zatvor zbog navodno počinjenog ratnog zločina nad civilima počinjenog u ratu devedesetih godina. Đukić se od sinoć nalazi u splitskom zatvoru… »

Generalu Đukiću određen istražni zatvor

RTS 09.03.2016
Splitski Županijski sud odredio je penzionisanom generalu bivše JNA Borislavu Đukiću istražni zatvor zbog navodno počinjenog ratnog zločina nad civilima u ratu devedesetih godina. Đukić se od sinoć nalazi u splitskom zatvoru, nakon što ga je… »

EKSKLUZIVNO: General Đukić sa Kapetanom Draganom u ćeliji

Vesti online 09.03.2016
Penzionisani general JNA, Borislav Đukić koga su crnogorske vlasti u utorak izručile Hrvatskoj, smešten je u posebno odeljenje Okružnog zatvora u Splitu i to u ćeliji odmah do kapetana Dragana, ekskluzivno saznaju "Vesti". Zbog bezbednosnih razloga… »

Vesti dana »