Повезане вести

Пајтић: Вучић неће имати већину

Пајтић: Вучић неће имати већину

Правда 10.03.2016
Председник ДС-а Бојан Пајтић за најновији НИН изјавио је да је на предстојећим изборима “могуће произвести ситуацију у којој Вучић неће имати већину да направи владу”. Србија има шансу уколико изађе већина од три четвртине… »
СНС: Пајтић признао

СНС: Пајтић признао

Дневник 10.03.2016
Српска напредна странка саопшила је данас да је Бојан Пајтић, у интервјуу једном магазину, признао да ће се странке новог ДОС, странке које промовишу изолацију државе, социјалисти, и сви остали, ујединити, и да ће се договорити и… »
СНС: Пајтић потврдио да сви желе да руше Вучића

СНС: Пајтић потврдио да сви желе да руше Вучића

РТВ 10.03.2016
БЕОГРАД - Српска напредна странка саопштила је данас да је лидер ДС-а Бојан Пајтић признао оно што,како се наводи, та странке све време тврди, а то је да ће се странке новог ДОС-а ујединити с циљем да Александар Вучић не буде… »
Пајтић: Вучић можда неће имати већину да направи владу

Пајтић: Вучић можда неће имати већину да направи владу

РТВ 10.03.2016
БЕОГРАД - Председник Демократске странке (ДС) Бојан Пајтић оценио је да предстојећи избори могу створити ситуацију у којој актуелни премијер Александар Вучић неће имати већину за формирање нове Владе Србије. Пајтић је у… »
Нови Нин: Оља Бећковић Бојану Пајтићу: Ево замислите да сам ја Вучић

Нови Нин: Оља Бећковић Бојану Пајтићу: Ево замислите да сам ја Вучић

Блиц 10.03.2016
Оља Бећковић је за нови број магазина НИН разговарала са председником ДС Бојаном Пајтићем, који је поручио да је циљ демократа на предстојећим изборима да СНС и Александар Вучић изгубе апсолутну власт. - На овим изборима је… »

Вести дана »