Povezane vesti

Uloge zbog kojih smo ga voleli: Nezabravne role Lepog Gage (VIDEO)

Uloge zbog kojih smo ga voleli: Nezabravne role Lepog Gage (VIDEO)

Story 11.03.2016
Glumac Dragan Nikolić osvojio je naša srca mnogim ulogama, koje su ostavile poseban trag u svačijem životu... Poslednji projekat snimio je pre dve godine. U pitanju su film i serija Montevideo, vidimo se! gde je Dragan Nikolić igrao lik Žila Rimea… »
​Poznati se opraštaju od legende: Zbogom, Lepi Gago!

​Poznati se opraštaju od legende: Zbogom, Lepi Gago!

Story 11.03.2016
Domaće zvezde su, šokirane vešću da nas je napustio jedan od naših najvećih umetnika, na društvenim mrežama odaju poslednju poštu Draganu Gagi Nikoliću. Poznate ličnosti iz naše zemlje izažavaju saučešće i tugu zbog smrti Dragana… »
Bata Živojinović poručio: Beograd neće biti isti bez tebe... (FOTO)

Bata Živojinović poručio: Beograd neće biti isti bez tebe... (FOTO)

Story 11.03.2016
Slavni glumac Bata Živojinović oglasio se povodom smrti kolege i prijatelja, Dragana Nikolića... Uz fotografiju iz Čardaka ni na nebu ni na zemlji, Bata Živojinović uputio je poslednji pozdrav velikom prijatelju i kolegi, Draganu Nikoliću. Milena… »
Srbija tuguje: Gago, hvala ti za sve!

Srbija tuguje: Gago, hvala ti za sve!

Story 11.03.2016
Velikan srpskog glumišta, Dragan Nikolić, napustio nas je danas u 72. godini života posle duge borbe sa teškom bolešću. Broj poznatih ličnosti koje mu odaju poslednju poštu iz minuta u minut sve je veći, a poruke prepune emocija nižu se na… »
Voja Brajović: Mesto Dragana Nikolića nije upražnjeno, ono je zatvoreno (VIDEO)

Voja Brajović: Mesto Dragana Nikolića nije upražnjeno, ono je zatvoreno (VIDEO)

Story 11.03.2016
Smrt legendarnog glumca pogodila je celu naciju, a mnogo lepih reči su sa javnošću podelili i njegovi prijatelji... Velikan srpskog glumišta, Dragan Nikolić, napustio nas je danas u 72. godini života posle duge borbe sa teškom bolešću. Srbija… »
Dragan Bejlogrlić skrhan odlaskom legendarnog glumca: Bio mi je prijatelj i mnogo će mi nedostajati

Dragan Bejlogrlić skrhan odlaskom legendarnog glumca: Bio mi je prijatelj i mnogo će mi nedostajati

Story 11.03.2016
Smrt legendarnog glumca pogodila je celu Srbiju, a svoje emocije i sećanja otvoreno je ispoljio i Dragan Bjelogrlić u emisiji 150 minuta... U današnjem izdanju emisije 150 minuta, o smrti jednog od najvećih srpskih glumaca svih vremena, Draganu… »

Vesti dana »