Povezane vesti

Gaga Nikolić se nije zvao Dragan - ovo je bilo njegovo pravo ime

Gaga Nikolić se nije zvao Dragan - ovo je bilo njegovo pravo ime

24 Sata 11.03.2016
Legendu srpske glumačke scene, Dragana Nikolića, koji nas je nakon duge i teške borbe sa bolešću napustio jutros u 73. godini, znamo i kao Prleta, Flojda, Urketa, Alija, Popaja i mnogih drugih likova koje je ovaj glumac svojim vrhunskim talentom… »
Znate li koje je bilo pravo ime Gage Nikolića, a nije Dragan?

Znate li koje je bilo pravo ime Gage Nikolića, a nije Dragan?

Telegraf 11.03.2016
Zanimljivo je da je jedino u svom prvom filmu "Pravo stanje stvari" Nikolić bio potpisan svojim pravim imenom, a kasnije su ga svi znali kao Dragan. Velikan jugoslovenskog glumišta Dragan Nikolić, preminuo je posle duge i teške bolesti u 73. godini u… »
Bioskop Parobrod će nositi ime DRAGANA GAGE NIKOLIĆA! (FOTO)

Bioskop Parobrod će nositi ime DRAGANA GAGE NIKOLIĆA! (FOTO)

Telegraf 11.03.2016
Kako su saopštili iz ove ustanove na svom FB profilu, u njemu će se i dalje prikazivati novi domaći igrani filmovi i stare TV drame iz bolje prošlosti, kojih se svi sećamo po Nikoliću. Bioskop UK Parobrod dobiće ime velikana srpskog glumišta… »
Tihi Se Oprostio Od Prleta: Voja Brajović: Gaga je bio inspiracija za sve (VIDEO)

Tihi Se Oprostio Od Prleta: Voja Brajović: Gaga je bio inspiracija za sve (VIDEO)

Telegraf 11.03.2016
- Uvek je bio tako nepretenciozan, ne dajući sebi značaj, odgovoran i na moderan način je shvatao važnu umetnost kojom se bavio - izjavio je Voja Brajović. Prle i Tihi su obeležili detinjstva posleratnih jugoslovenskih generacija, serija… »
AKO TI JAVE: UMRO SAM, NE VERUJ: Karleuša uputila poslednji pozdrav Draganu Nikoliću (FOTO)

AKO TI JAVE: UMRO SAM, NE VERUJ: Karleuša uputila poslednji pozdrav Draganu Nikoliću (FOTO)

Telegraf 11.03.2016
Pevačica se emotivnom porukom oprostila od legenedarnog Gage. Povodom smrti legendarnog glumca Dragana Nikolića, oglasila se i Jelena Karleuša koja se preko Tvitera i Fejsbuka oprostila od legendarnog glumca. Gagina poruka koju morate da zapamtite… »
Ćale, Jedini Si I Najlepši: Sergej Trifunović se emotivno oprostio od Dragana Nikolića (FOTO)

Ćale, Jedini Si I Najlepši: Sergej Trifunović se emotivno oprostio od Dragana Nikolića (FOTO)

Telegraf 11.03.2016
- Najšarmantniji, najduhovitiji, najluđi - ovim rečima opisuje Sergej preminulog Dragana Nikolića. Jutrošnja smrt glumca Dragana Nikolića izazvala je, očekivano, brojne, veoma emotivne reakcije njegovih kolega, a na posebno dirljiv način se od… »
"Kao Klinac Sam Jurio Za Batom Živojinovićem Po Crvenom Krstu": Pročitajte NAJBOLJI INTERVJU Dragana Nikolića!

"Kao Klinac Sam Jurio Za Batom Živojinovićem Po Crvenom Krstu": Pročitajte NAJBOLJI INTERVJU Dragana Nikolića!

Telegraf 11.03.2016
- Pre svega, jedan od preduslova da se čovek bavi glumom je mašta. Mi smo je imali, budući da u to vreme nije bilo nikakvih igračaka ili bilo kakvih drugih pomagala - rekao je Dragan Nikolić u jednom intervjuu 1992. godine. Dragan Gaga Nikolić, bard… »

Vesti dana »