Povezane vesti

Senzori za slobodna parking mesta od 15. aprila

Senzori za slobodna parking mesta od 15. aprila

Studio B 13.03.2016
Od 15. aprila na Vračaru biće u upotrebi senzori za slobodna parking mesta, koji će građanima omogućiti uštede u vremenu i gorivu, a ulice rasteretiti nepotrebnog saobraćaja. Predviđeno da je da samo ove godine u asfalt bude postavljeno 1.000… »
Parking Revolucija Na Vračaru::  1.000 senzora za slobodna mesta

Parking Revolucija Na Vračaru:: 1.000 senzora za slobodna mesta

Blic 13.03.2016
Pronalaženje slobodnog parking mesta u srcu grada, na Vračaru, biće nikad lakše: vozači će već od 15. aprila o tome dobijati informacije na displejima zahvaljujući najmodernijoj tenologiji koju ima svega nekliko gradova u Evropi. Do ideje da ovaj… »
Senzori za lakše parkiranje

Senzori za lakše parkiranje

Politika 13.03.2016
U centru Beograda do 15. aprila biće instaliran novi sistem za parkiranje koji će vozačima omogućiti da bez čekanja pronađu parking-mesto na ulici, najavili su iz gradske uprave. Predviđeno da je da se ove godine postavi 1.000 senzora, posle čega… »
Širi se garaža Oblićev venac, senzori za parking na ulicama

Širi se garaža Oblićev venac, senzori za parking na ulicama

N1 Info 13.03.2016
Gradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove izdao je prvu elektronsku građevinsku dozvolu u Beogradu, investitoru gradu Beogradu za potrebe "Paring servisa" , a za rekonstrukciju i dogradnju garaže "Obilićev venac". Gradonačelnik Beograda… »
Novi sistem parkiranja u centru Beograda

Novi sistem parkiranja u centru Beograda

Novi magazin 13.03.2016
Na parking-mesta u centralnim gradskim ulicama biće postavljeni senzori koji će registrovati da li je to mesto zauzeto ili slobodno, a na displejima na svakoj raskrsnici moći će da se vidi broj slobodnih mesta u ulici, prenosi današnji Blic. Do 15… »

Vesti dana »