Povezane vesti

Svedočenje monahinje Jevrosime: Kod Nedića spas od ustaša

Svedočenje monahinje Jevrosime: Kod Nedića spas od ustaša

Večernje novosti 14.03.2016
Mati Jevrosima iz manastira Trojeručica svedočila u korist ratnog premijera. Mnoge porodice spas od pokolja pronašle u Srbiji. Zatražen ceo Nedićev dosije. SMATRALA sam svojom svetom dužnošću da svedočim u procesu rehabilitacije Milana Nedića… »
Proces Nediću nastavljen uz proteste

Proces Nediću nastavljen uz proteste

Dnevnik 14.03.2016
U postupku pokrenutom po zahtevu za rehabitaciju predsednika vlade Srbije pod nemačkom okupacijom Milana Nedića danas je svedočila monahinja Jevrosima iz manastira Trojeručice, koja je ispričala da. se jedva spasila od ustaša u Sarajevu i da je iz… »
Monahinja: Nedić me je spasio iz logora

RTV 14.03.2016
BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu danas je svedočenjem monahinje mati Jevrosime nastavljen postupak po zahtevu za rehabilitaciju Milana Nedića, predsednika srpske vlade za vreme okupacije u toku Drugog svetskog rata. 123. "Moja je sveta dužnost da… »
(Video) Rehabilitacija Nedića: Svedočila monahinja Jevrosima, ispred suda ratovali pesmama

(Video) Rehabilitacija Nedića: Svedočila monahinja Jevrosima, ispred suda ratovali pesmama

Kurir 14.03.2016
Pred Višim sudom u Beogradu danas je svedočenjem monahinje mati Jevrosime nastavljen postupak po zahtevu za rehabilitaciju Milana Nedića, predsednika srpske vlade za vreme okupacije u toku Drugog svetskog rata. Monahinja u manastiru Trojeručica… »

Blic 14.03.2016
Pred Višim sudom u Beogradu danas je svedočenjem monahinje mati Jevrosime nastavljen postupak po zahtevu za rehabilitaciju Milana Nedića, predsednika srpske vlade za vreme okupacije u toku Drugog svetskog rata. Bosiljka Kujundžić, odnosno mati… »

Vesti dana »