Povezane vesti
Stevanović posle bliskog susreta sa loptom: Pomislio sam da neću moći da imam decu!
Sportal blic 15.03.2016
Bolna scena dogodila se na utakmici Superlige Srbije između Partizana i Voždovca. Već na samom startu meča “bubamara” je pogodila prvotimca crno-belih Alena Stevanovića u nezgodno mesto. Pogledajte na vine-u Nije bilo ni malo prijatno, ali je… »
Drama Za Alena Stevanovića: Uplašio se za porodicu (VIDEO)
Hot sport 15.03.2016
Već u 2. minutu gosti su izveli indirektan udarac sa prilično male udaljenosti, a lopta je posle udarca Marinkovića pogodila Stevanovića u nezgodno mesto, o čemu je između ostalog govorio u izjavi datoj za sajt kluba. – Pomislio sam da više neću… »
Alen Stevanović: Dobro je - imaću decu!
Mondo 15.03.2016
"Pomislio sam da više neću imati decu", rekao je kroz smeh fudbaler Partizana o situaciji iz prvenstvenog meča sa Voždovcem kada ga je lopta pogodila u... nezgodno mesto. O dresu Partizana: "To je privilegija". Foto: MN Press Gol i asistencija Alena… »
Partizanov novi 'penaldžija': "Samo da ekipi ide dobro"
Sportske.net 15.03.2016
Pogodak koji je u susretu sa Voždovcem postigao sa bele tačke promovisao je Alena Stevanovića u novog izvođača najstrožih kazni u ekipi Partizana. Prethodnog vikenda Partizan je u Humskoj savladao Voždovac sa 3:0 a jedan od tri gola postignut je sa… »
Vesti dana »
Studenti ušli u Skupštinu Niša, ministarka prosvete prekinula raspravu i izašla
Južne vesti pre 47 minutajoš 15 povezanih
Od prvog januara besplatan gradski prevoz za sve građane
Večernje novosti pre 5 minutajoš 16 povezanih
Forbs: Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Beta pre 35 minutajoš 6 povezanih
FOTO Palo autobusko stajalište u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci
Nova pre 23 minutajoš 4 povezane
Više javno tužilaštvo: Identifikovani osumnjičeni za napad ispred FDU
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih