Povezane vesti
Novo prestižno priznanje: Exit festival rame uz rame sa Ajfelovom kulom, Bečkom operom i Berlinskim zidom
Blic 15.03.2016
Vodeći američki turistički vodič Condé Nast Traveler, izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Evropi. Exit festival je tako stavljen rame uz rame sa Bečkom operom, grčkim Akropoljem, Ajfelovom kulom… »
Američki mediji: Exit jedna od najvećih znamenitosti Evrope
15.03.2016
Američki turistički vodič Condé Nast Traveler , izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Evropi! Exit festival je tako stavljen rame uz rame sa Bečkom operom, grčkim Akropoljem, Ajfelovom kulom… »
Američki mediji: Exit jedna od najvećih znamenitosti Evrope!
Moj Novi Sad 15.03.2016
Vodeći američki turistički vodič "Condé Nast Traveler", izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Evropi! Exit festival je tako stavljen rame uz rame sa Bečkom operom, grčkim Akropoljem, Ajfelovom kulom… »
Exit jedna od najvećih znamenitosti Evrope
Radio 021 15.03.2016
Američki turistički vodič Condé Nast Traveler, izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Evropi. Exit festival je tako stavljen rame uz rame sa Bečkom operom, grčkim Akropoljem, Ajfelovom kulom… »
I Amerikanci preporučuju Exit
24 Sata 15.03.2016
Vodeći američki turistički vodič Condé Nast Traveler, izdvojio je Exit kao jedini festival među 50 najznačajnijih turističkih atrakcija u Evropi. U članku je zabava na Exitu stavljena među najveće užitke koji se mogu iskusiti na starom… »
Vesti dana »
(BLOG) Okončana blokada suda u Novom Sadu, nova najavljena za petak: Opoziciju dočekale ograda i žandarmerija
N1 Info pre 33 minutajoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki: Četiri osobe povređene, tri u teškom stanju
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane
Boli me što ne znam gde je njeno telo, a ubice na doživotnu! Dankin otac za Telegraf o potvrđivanju optužnice
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih
"Neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru dobri dečače": Potresne reči drugara nasmrt pretučenog tinejdžera u Leskovcu
Mondo pre 3 satajoš 18 povezanih