Povezane vesti
Ubistvo starih zbog 10.000 dinara surova stvarnost
Dnevnik 16.03.2016
Dvadesetčetvorogodišnji Alen M. osumnjičen je da je sekirom izmasakrirao svoje babu Ljubicu i dedu Milana Markovića u porodičnoj kući u selu Sumrakovac, kod Boljevca, i to samo zato što mu nisu dali 10.000 dinara. Desetak dana pre toga, u Bajinoj… »
Užas U Sumrakovcu: Ceo dan pio sa ocem, pa sekirom ubio dedu i babu zbog penzija
Blic 16.03.2016
Alen Marković (26) iz boljevačkog sela Sumrakovac preksinoć je sekirom ubio svoju babu Ljubicu Marković (85) i dedu Milana Markovića (88). On se na taj čin odlučio jer mu navodno nisu dali novac od poljoprivrednih penzija! Alen, koji inače boluje… »
Babu i dedu ubio zbog 10.000 dinara?
Mondo 16.03.2016
A. M. (26), iz boljevačkog sela Sumrakovac, ubio je, u ponedeljak veče, sa više udaraca sekirom po telu, svoju babu Ljubicu (85) i dedu Milana (91), navodno zbog novca. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Od povreda nanesenih sečivom, najverovatnije… »
UŽAS: Unuk (24) sekirom iskasapio babu i dedu zbog 10.000 dinara!
Kurir 16.03.2016
Dajte mi sve pare ili ću vas pobiti, znam da ste primili penzije, urlao je pijani Alen Marković (24) pa krvnički ubio babu Ljubicu (86) i dedu Milana Markovića (88), koji su ga othranili. BOLJEVAC - Ako mi ne date pare, pobiću vas oboje, dajte mi… »
Vesti dana »
Blokada gradske uprave u Loznici Izazvan veliki incident: jedan građanin oboren, drugi nošen na haubi nekoliko metara (foto)
Kurir pre 1 satjoš 101 povezana
Zavirite u obnovljeni Notr Dam više od pet godina posle požara
BBC News pre 46 minutajoš 20 povezanih