Povezane vesti
Sudjenje sinu vlasnika "Pinka" Mitrović: Nisam stao jer sam se uplašio
Press 18.03.2016
Pobegao sam posle nesreće jer sam se uplašio, izjavio je juče na sudu Aleksandar Mitrović (23), sin vlasnika RTV „Pinka“, koji je optužen da je u julu 2013. izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17). foto: blic.rs… »
Mitrović: „Žao mi je zbog svega što se dogodilo”
Alo 18.03.2016
Aleksandar (23) Mitrović, sin vlasnika Televizije “Pink” Željka Mitrovića, koji je optužen da je 18. jula 2013. godine izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula Andrea Bojanić (17), juče je na početku suđenja rekao da mu je taj… »
SIN ŽELJKA MITROVIĆA: Nisam video devojku na pešačkom!
Kurir 18.03.2016
Prošao sam kroz zeleno, a ona se odjednom pojavila na putu, kočio sam i začuo jak udarac, rekao Aleksandar na suđenju za pogibiju Andree Bojanić (17). BEOGRAD - Odjednom sam ispred sebe ugledao devojku, počeo sam da kočim i da sviram. Čuo sam jak… »
SUĐENjE ZA GAŽENjE DEVOJKE Sin Željka Mitrovića: Nisam stao jer sam se jako uplašio! Andreina majka: Želim pravdu za…
Večernje novosti 18.03.2016
Aleksandar Mitrović, kome se sudi zbog smrti Andree Bojanić (17), prvi put izneo odbranu. Posle nesreće skrenuo sam u jednu ulicu, pozvao oca i zajedno smo otišli u policiju. KAD sam ispred sebe ugledao devojku, skinuo sam nogu sa gasa, počeo da… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane