Povezane vesti
Državni vrh o porukama Zagreba: Srbija nije uplašena, pretnje tragikomične
RTV 20.03.2016
BEOGRAD, LJIG - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Hrvatska ne može da spreči ulazak Srbije u Evropsku uniju. Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da Srbija nije fascinirana argumentacijom hrvatskih zvaničnika, niti je uplašena… »
Orešković: Ispunjenje kriterijuma traži Evropa
Večernje novosti 20.03.2016
Mi samo tražimo da svaki novi član EU prođe kroz iste standarde i to traži i cela Evropa, izjavio je hrvatski premijer Tihomir Orešković i dodao da se to odnosi na Srbiju i na druge zemlje. Mi samo tražimo da svaki novi član Evropske unije (EU) prođe… »
Dačić Za Kurir: Hrvati, ne možete sprečiti naš ulazak u EU!
Kurir 20.03.2016
Susedi burno reagovali zbog odluke Haga da Šešelj prati izricanje presude sa slobode, pa su zapretili da će blokirati otvaranje poglavlja 23 i 24. BEOGRAD- Beograd će od Brisela tražiti pomoć da spreči hrvatsku blokadu u napredovanju Srbije u evropskim… »
Dačić: Hrvatska ne može da sapreči ulazak Srbije u EU
Slobodna Evropa 20.03.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Hrvatska ne može da spreči ulazak Srbije u Evropsku uniju. "Pretnje da će Hrvatska usporiti evropske integracije Srbije su tragikomične. To je suprotno njihovoj odluci Sabora da evrointegracije… »
Dačić: Pretnje Hrvatske su tragikomične
N1 Info 20.03.2016
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Hrvatska ne može da spreči ulazak Srbije u Evropsku uniju. "Pretnje da će Hrvatska usporiti evropske integracije Srbije su tragikomične. To je suprotno njihovoj odluci Sabora da evrointegracije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pre podne prolazno naoblačenje, na krajnjem severu sunčano
Beta pre 3 satajoš 1 povezana

Direktor policije objavio koliko je ljudi učestvovalo na skupovima protiv blokada
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Zborovi građana u Vrbasu i Obrenovcu i studenti u blokadi organizovali protest: Traže raspisivanje izbora i pružaju podršku Nikolini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Vučić na Ubu sa građanima protiv blokada: Moj poziv na dijalog ostaje otvoren
Danas pre 8 satijoš 1 povezana