Povezane vesti

Sani ostao sam na imanju: Natalija napustila ‘Farmu’

Sani ostao sam na imanju: Natalija napustila ‘Farmu’

Tračara 21.03.2016
Natalija Ibraimov je u toku prošle noći napustila rijaliti Farma, zbog zdravstvenih problema. Naime, pevačica je poslednjih dana imala problema sa kičmom i stomačni virus, prenosi Pink.rs. Pošto nije reagovala na terapiju koju je dobila od doktora… »
Natalija Trik FX usred noći napustila "Farmu"

Natalija Trik FX usred noći napustila "Farmu"

Vesti online 21.03.2016
Natalija iz grupe "Trik FX", koja je na "Farmu" ušla zajedno sa suprugom Sanijem, morala je iz zdravstvenih razloga da napusti imanje. Pevačica je dva dana dobijala lekarsku terapiju, ali pozitivnih pomaka nije bilo, pa je odlučeno da je najbolje da… »
Tajni Odlazak: Natalija napustila Farmu

Tajni Odlazak: Natalija napustila Farmu

Blic 21.03.2016
Natalija Ibraimov iz grupe Trik FX napustila je tokom noći imanje u Lisovićima. Natalija, koja je u rijaliti ušla sa suprugom Sanijem, odustala je od daljeg takmičenja iz zdravstvenih razloga. Pevačicu su poslednjih dana mučili problemi sa kičmom… »
Izašla!

Izašla!

Mondo 21.03.2016
Učesnica Farme napustila imanje, neće se vraćati! Foto: YouTube Natalija Ibraimov, članica Trik FX-a, napustila je iznenada imanje u Lisoviću i oprostila se od trke za glavnu nagradu. Dok ćemo tek večeras saznati ko, odlukom publike, napušta… »
Natalija Trik Fx Izašla Sa Farme: Sani ostao sam, pevačica hitno napustila imanje!

Natalija Trik Fx Izašla Sa Farme: Sani ostao sam, pevačica hitno napustila imanje!

Kurir 21.03.2016
Natalija Ibraimov, članica grupe Trik FX, koja je na Farmu 7 ušla zajedno sa suprugom Sanijem, morala je iz zdravstvenih razloga da napusti imanje. Kako dva dana nije reagovala na terapiju koju je dobila od doktora, Zadruga je odlučila da je najbolje… »

Vesti dana »