Povezane vesti
Mitrović za MOZZART o antologijskom radovanju, potresu mozga i Njukaslovoj sudbini: Rafa mi rekao da ne glumim ludilo!
Mozzart sport 21.03.2016
"Stiv Meklaren nije loš trener, ali je Španac mnogo namazaniji, mnogo neposredniji i to puno znači. Savetovao me je da ne driblam već da budem pametan i čekam lopte u šesnaestercu”, otkriva golgeter Svraka. Za mnoge usijana, a za Njukasl glava koja će ga… »
Benitez O Mitroviću: Rekao sam vam šta može, samo moramo da mu pomognemo
Hot sport 21.03.2016
Novi menadžer Njukasla Rafael Benitez pozitivno je govorio o srpskom napadaču i njegovom učinku u derbiju protiv Sanderlenda. – Već sam rekao da on ima potencijal. Moramo malo da mu pomognemo boljim dodavanjima, boljim uručivanjem lopte, da ga podržimo i… »
Vesti dana »

Beograd u znaku Srpskih zastava: Dan srpskog jedinstva biće obeležen i u rodnom gradu najpoznatijeg Solunca, Dragutina Matića (foto)
Blic pre 18 minutajoš 2 povezane

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

Protestna šetnja u Novom Sadu: Studenti traže izbore, MUP demanuje upotrebu cn gasa
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana